Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/1971

Marketing

Arhiva

Budući da sam se nedavno vratio svijetu upitnika i zbr(č)kanih odnosima među spolovima (jel bi se to moglo reći - spolnim odnosima? neeee, to je nešto drugo...zubo ), ovih dana sam češće ovdje.

Možda i prečesto.

Što je opet bolje nego da sam na online-dating servisima, jerbo sam opet započeo nešto.

Iako malo ishitreno, jer mi je odjednom postalo jasno da nisam spreman za to. Ali, sad je počelo. Ne bi bilo fer da sad iziđem iz toga, ono kao "ej, ja se sad više ne bih igrao"...

I serem (oprostite na izrazu) kada tvrdim da je ona sa mnom samo zbog seksa. Ne mogu to reći. Mogu reći tek da su ručne kočnice trgnute do krova.
I kod mene, da... Iako sam u početku sebe doživljavao kao puno otvoreniju stranu, nakon malo razmišljanja utvrdih da to baš i nije slučaj.

I tako, dok ja i nova draga uvježbavamo dvoboj ručnih kočnica, nestrpljivo čekajući tko će prvi spustit, došlo mi je da malo presložim arhivu bloga. Jerbo u desnom stupcu nisam linkao niti jedan od postova već godinu i pol. Doduše, mislio sam da i nemam postova dovoljno vrijednih za isticanje, ali sam se u tome prevario. Jer, ipak sam ponešto dobroga sročio tu i tamo. Bar se nadam.

Primjetih usput da mi se struktura komentatora uvelike izmijenila. Neki nickovi se više ne pojavljuju. I žao mi je.

Ujedno sam se malo podsjetio na događaje u posljednjih nekoliko godina, barem one koji su ovdje zabilježeni... A većina jest, osobito oni bitni.

I proživio ponovo dio već zaboravljenih bura. Što ćete, možda će mi podsjećanje dobro doći u ovoj fazi.

Kad sam bio mlađan lovac jaAaAaAaAaAaAAAAAAA..... zubo




Post je objavljen 17.08.2008. u 00:54 sati.