Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/1971

Marketing

Ženske svinje

Razotkrivanje žene zna biti jako zanimljiv hobi.

Ono što me fascinira jest spoznaja da dosta nas muških služimo samo za seks, iako nam partnerice održavaju privid kompletnije veze. Iako je muškarac taj koji je po defaultu svinja. Stvar je u tome da seks bude redovit, da se partneri ne moraju mijenjati (tražiti?) prečesto, a značajan je i utjecaj dojma koji će se ostaviti na okolinu (jer nije zgodno da ozbiljnoj ženi u tridesetima svaku drugu noć drugi auto bude parkiran ispred kuće).

Što se glume tiče, možda u tome ima utjecaja i njihova spoznaja da njemu nije dovoljan samo seks, te da će u slučaju da seks bude jedino što dobiva on jako brzo nestati iz te priče. Stoga ona ostatak odnosa kvalitetno odglumi. Također - tip koji je zatreskan u ženu koja želi samo seks jest siguran ulov, nepromiskuitetan i lak za upravljanje.

Već dva puta sam naletio na to u životu. Prvi put je u pitanju bila karijeristica koja nije htjela da se šuška da joj je život promiskuitetan, te se služila svim mogućim forama da bi što duže zadržala svog pastuha. Problem je bio što se pastuh zatreskao. I mislio da ima cjelovitu vezu. I vidio da se vara, te počeo čeprkati, mutiti baru koja je trebala ostati nepomućena što duže.

Drugi put je isti već znao na što je naletio, sve njene strategije bile su uzaludne.

Treći put... Čini mi se da je sad Treći Put. Instinkt kaže tako. Gledam njeno nastojanje da svoje namjere prikaže uzvišenijima. I kužim rupe u priči.

Budući da mogu biti seksualno iskorištavan neko vrijeme, puštam da stvari idu kako idu. Ne zazirem ja od seksa, naprotiv. rolleyes

Pitanje je samo da li biti suzdržan, ili dati šansu i mogućnosti da sam se gadno zajebao i da je žena sasvim OK. Mislim da ću ovaj put pokušati iskombinirati oba načina.

Zapravo želim reći... Ženske svinje su beskrupuloznije od muških. Jer, muškima je uglavnom bitno ne vezati se zapravo, a kod ženskih su prisutni i ti čimbenici okoline, karijere i ostalog.

Nakon tih spoznaja pojam "muške svinje" kod mene gubi svoje značenje isključivog pravila. I žene su svinje. O, da. Prave. Još veće.


Post je objavljen 15.08.2008. u 15:34 sati.