Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dvdbusevec1900

Marketing

03.08.2008. Vukovina IX. Kup Starog Čiča

E tu sam se več vratil s Lastova. Na Kupu Starog Čiča nastupili smo s dvije ekipe M - A I Ž - A ali ne u kompletnim i prvim sastavima.
Muška ekipa je bila bez C -1 kojeg je baba potepla sa skuterom pa ga je dosta dobro scinala da bu van stroja kojih mjesec dana a našeg V - 2 je suseda , opet luda baba , potepla u nogu s kamenčinom te ima duboku ranu pa nam i on bu bar tjedan van stroja . Da i da ne zaboravim u Ž -A ekipi naš je C -1 bil na moru u to vrijeme i užival, ugodan odmor Iva , tak da su cure posudile C - 1 od Starog Čiča mlađe ekipe.
Prvo su odvježbale cure i imale su solidna vremena viježbi ali ni jednu bez greške . Muška ekipa je vježbala u mix verziji s četiri cure iz naše Ž - A ekipe i to N -2 , V - 2 , tekličem i strojarom . Kakva ekipa takva i viježba obje vježbe oko 49 sek plus nekakva kazna , na kraju dosta za osmo mjesto od deset ekipa a pobjednik opet ekipa Paukovca ne samo u Kupu nego i u Super kupu.
Čestitke dečkima iz Paukovca , vidi se da se pripremaju za državno. Cure su na kraju završile kao sedme od deset ekipa a prve su bile cure iz Breškog Jalševca .

Poslje natjecanja je bila dobra zabava uz muziku i dobru klopu i piče. Ekipi iz Čiča čestitka na organizaciji i trudu .

Mi smo oko ponoči krenuli kućama umorni od plesa i zadovoljni svima s obzirom na sve probleme koje smo imali ovih dana .

Ovim sam konačno nadoknadil mjesec dana bez interneta i posta na blogu.
Hvala na strpljenju i do čitanja .

Pozdrav iz Buševca !!!


Post je objavljen 15.08.2008. u 13:19 sati.