Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/luckygrrl23

Marketing

..**ma da si vjeruj sav od zLata,, ne kucaj na mOja vrata,, ne Dam ti u snove,, nitkO te ne zove...ma ne možeš mi sreću vRatit,, zar ti je to teško sHvatit,, nisi baš oD juče,, za druGoG srce tuČe**..

..ev mene..žao mi je zbog sljikica,, ali ima ih previše..a to jaaako sporo ide..i još meni net nešta sere, pa ih vjerojatno nikak neće bit..
..hmm,, ovi dani su dosta zanimljivi (: prije neg što smo išli u rogoznicu je bilo užasno dosadno..ali sada nam smijeha ne nedostaje..normalno, kad me sanja prvo nagovori da idem van..pa me kasnije tjera na svakakve lude stvari..a ja se onda ne mogu ne smijat..iiiii..opet sam ok s curom s kojom nisam pričala koja..hmmm..3, 4 mjeseca..jako mi je drago zbog toga..jooj..falilo mi je ono smijanje iz čista mira dok te ne zaboli trbuh..a jbg..imaš smiješan i zarazan smijeh..i taaak..upoznaju se novi ljudi..ide se na rođendane..hihi,, anja mi je neki dan slavila na vikenidici..bilo je predobro ((: pusa njooj.. (: [..heh, za sada sam izbrojala jedno 30 uboda komaraca..cc..stvarno ih je bilo previše (:]..prave se palačinke, gledaju horori..uglavnom..opće nije dosadno..
..i sve je super,, sve je za pet..aliiii..ipak nisam mogla ne primijetiti kako neki previše..hmm..zaebavaju..ljudi pazite šta govorite svojim prijateljima..jer nekada vi to shvaćate zezancijom, ali ustvari ono što govorite boli..ne budite sebični i zapitajte se malo kako bi vi reagirali da vama neko takvo nešta priča..
..et,, et..neam šta posebno za reći..puno pozzam sve meni drage ljude..ma lol..svi znaju koji su to..
..odooh..((: ostavljam vam puseeee..cmok, cmok.. x))

Image Hosted by ImageShack.us


I'll listen when you need to talk,
I'll wipe away your tears,
I'll share your worries when they come,
I'll help you face your fears.
I'm here and I will stand by you,
Each hill you have to climb.
So take my hand, let's face the world
Live one day at a time
You're not alone, for I'm still here,
I'll go that extra mile.
And when your grief is easier,
I'll help you learn to smile!


..fOrever, i'LL be theRre for yOu..


..~za jednu osobu~..!!

Post je objavljen 14.08.2008. u 10:52 sati.