Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/muzikologija

Marketing

RECENZIJA: GIRLICIOUS


Posljednji album Danity Kane, pa Cherish... Kad pomislite da neki girl bend ne može tako skoro iznjedriti toliko sterilne plastične r&b pjesme - bang! Pogriješili ste. Evo ih. Zovu se Girlicious i uspjele su nadmašiti i zadnji album Danity Kane i zadnji album Cherish. Nemojte stoga nikad pomišljati da gore ne može. Siguran sam da iza ugla čeka još desetak netalentiranih glazbenika za koje se možete samo zapitati tko im je i zašto dao priliku za snimanjem albuma. A koji će uskoro snimiti svoj album.
Njihov debitantski album bit će prvo objavljen u Kanadi. Ništa čudno jer su tek tamo privukle neku veću pažnju. Amerikance još nisu dovoljno zaniteresirale pa je datum objavljivanja albuma na tom tržištu trenutno nepoznat.
Nakon preslušanog albuma, pitam se što bi ih točno moglo spasiti. Neka pjesma s albuma sigurno neće. Treba im međutim ipak dati neke zasluge. Ovakav loš album na kojem nisam pronašao jednu dobru pjesmu stvarno nije lako snimiti.
Dakle, novi album. S drugim producentima. Talentiranim i zanimljivim. Koliko je teško napisati JEDNU dobru pjesmu? Ako Leona Lewis može prodavati svoj mlaki album jednom pjesmom, eto pouke svim mladim nadolazećim zvijezdama. Barem jedna dobra pjesma.
Zatim - suptilnije interpretacije. Pobogu, 4 ih je, valjda jedna zna pjevati bolje od ovog što je prezentirano na albumu. Ipak su izabrane audicijom, od strane Robin Antin. A ona je ipak sklepala The Pussycat Dolls, svjetski priznate vokalistice:-) Šalu na stranu, Pussycat Dolls imaju genijalne pjesme u odnosu na ovaj album.
Flo Rida, Sean Kingston i Kardinal Offishial pojavljuju se kao gosti na album, na listi producenata pojavljuju se Jazze Pha i J. R. Rotem, The Runners, MaddScientist, no nitko od njih nije dao ni najmanjeg pozitivnog doprinosa.
OCJENA: 1

Post je objavljen 13.08.2008. u 20:59 sati.