Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/61

Marketing

Gosti koji to i nisu 2008.

Stigli su mi jučer sestra i šogor, sad je puna kuća. I neka je. Neće to unedogled trajati, izdurat ćemo jedni s drugima. Ne možeš nigdje naći idealnu kombinaciju karaktera i raspoloženja. Glavno da se ne svađamo. Curke pol dana prespavaju, osim zajedničkih obroka tu i tamo se druže s nama ostalima. U điru su kompjuteri i TV. Nove kuharske face spravljaju ukusna jela Mmmmm i nema razloga za nezadovoljstvo. Ja ujutro skuham kavu, podižem ostale, malo proljudujemo i odem u radnju. Poslije prve smjene dočeka me ručak, poslije druge smjene večera me čeka. Punjenje Marice za pranje suđa nije pretjerano zahtjevan posao i odradim ga bez problema. Hrpa nespeglanog veša smanjuje se iz dana u dan. Stvarno se ne mogu potužiti ni na šta. (Šogor sinoć izvadio bateriju iz mobitela. Olakšanje Jutros spavali mirno. Mašala.)

Teta odlazi ujutro na buduću gradsku plažu. Kaže da nema puno gužve, more je čisto a i blizu je. Nedavno u novinama pročitah kako će se radovi na uređenju plaže nastaviti u jesen i kako neki tamo obećavaju da će ta nova plaža biti sigurno možda gotova do kraja 2009. godine. To onda znači da će se na njoj raditi i slijedeće sezone, jelda...

Onomadne za Dane antike i Feštu od rajčice bijahu objavljeni plakati po gradu pa su turisti i domaći znali što se zbiva i došli. I dalje se na Trgu slobode odvijaju neki događaji. Ali raja jednostavno ne zna za to. Žao mi je što se tako malo daje na oglašavanje, ne možeš očekivati od turista da dolaze svaku večer u grad i krstare po tri ulice u križ.

Umag - plan grada

Doći će jednu večer, platiti 20 kuna za vlakić po osobi

Vlakić

Vlakić

ili se vrtiti po gradu automobilom dok ne nađu neki besplatni parking, eventualno polizati sladoled ili popiti piće i to je to. Obići će možda trg prije ili poslije nekog zbivanja, vidjeti da se ništa ne događa i neće im pasti više na pamet vraćati se u grad do kraja svog ljetovanja. A čisto sumnjam da itko od tih turista čita web stranice Turističke zajednice Grada.

A što će se možda odvijati na trgu do kraja kolovoza?

13. - Koncert najuspješnijih mladih pjevača Istre (glazbena manifestacija)
14. - Etno večer: Batana, Lungomare i Bidofon (glazbeno-zabavni program)
15. – Putokazi (glazbeno-plesni program)
16. – Naša sloga Babići (koncert puhačkog orkestra)
17. – Belfast food (koncert)
18. – No problem (rock koncert)
19. – Salsa party
20. – Večer mediteranske glazbe
21. – Magic Night Umag - Fešta Istriana: Elio Pisak i bend
22. - Magic Night Umag – Vinko Coce i Mondi
23. – Magic Night Umag & World Music: Goran Griff (glazbena večer i modni performans)
24. – Umaške mažoretkinje i Blue Dream (moš mislit, Blue Dream – još se nisu pojavile...)
28. – Etno večer: Batana (glazbeno-zabavni program)
30. – Tango night (plesni program)

Ništa od Ribarskih noći, sardela i vina...

Post je objavljen 13.08.2008. u 17:25 sati.