Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/minusiplus

Marketing

Vrijeđa me svako stavljanje rame uz rame s Thompsonom

Reagiranje: Elio Pisak, "Ne Pisku na Peristilu", "Novi list", Srijeda, 13. kolovoza 2008.

Ja nisam antikrist, ja sam antifašist i vrijeđa me svako stavljenje rame uz rame s Thompsonom. Zalažem se za vrijednosti antifašizma koje cijeni sav civilizirani svijet. Ne smijemo zaboraviti da je Hrvatska u sadašnjim granicama nastala 1945. godine upravo na vrijednostima antifašizma. Znam da su u antifašistima bili i popovi koji su se bezrezervno zalagali za običnog malog čovjeka. Ja vjerujem u dobre ljude i dobra djela, te vjerujem da je i Isus Krist bio dobar i pravičan čovjek koji je činio dobro za čovječanstvo, ali je zato bio kažnjen od strane zlobnika kojima su smetali dobročinitelji. Nažalost do dana današnjeg ništa se nije promijenilo. I dalje zlobnici kažnjavaju dobre, čestitke i prave ljude, dok se lopovi, lažovi i prevaranti potiho podržavaju i nagrađuju. Na kraju, ja se kategorički ograđujem od pozivanja na nasilje, mržnju, nacionalizam, rasizam i sve ostalo što pojedinci rade, a sve to narušava ugled sviju nas i daje krivi primjer mladim naraštajima, reagira Elio Pisak.

Plus!

Ovom prigodom MinusiPlus blog vam predstavlja i megakoncert – super spektakl održan u Pulskom amfiteatru – Areni 22.07.1994 g. pred više od 10 000 oduševljenih ljudi koji su taj događaj prepričavali godinama. Thompsonu to nije pošlo za rukom.



suplement

Već duže vrijeme se na ovaj blog nije imalo što izvjestiti s nogometnih terena. Ali držim da je ova izjava veliki povratak m&p-a na zeleni travnjak. Činjenica da se sve skupa dogodilo u Solunu, moram reći, ne iznenađuje. Dakle, Dalibor Poldrugač kapetan Slaven Belupa nakon utakmice Kupa Uefa protiv solunskog Arisa:
"Bez obzira na rezultat i na sve, iako sam igrao po raznim stadionima, bio sam fasciniran Arisovom publikom i ambijentom na stadionu. Bio sam radostan što su postavljeni takvi okviri za igru. Ja sam se na utakmici radovao. Nogomet bi kao igra i trebao biti radost. Kad sam izlazio digao sam publici palac gore i zapljeskao. Onda su oni zapljeskali i nama."
Još samo da dodam da sm ostao zapanjen ovakivim poznavanjem mip pojmovnog aparata
ćuskija



suplement#2
ponesen ljetom, suzdržat ću se od dostojanstvenog obračuna sa suplementom kao pozitivističkom pizdarijom i najaviti i izložiti samo još jedan krasan, ljetni slučaj širenja MIP ideologije. prvoborac, i naš novi član je ne-ugledni pripadnik većinske religijske organizacije, dragec



"...i učiti ih, ponavljamo, što ranije, kako se suočiti s uzbudljivim životom koji najavljuju ta čudna, ali prelijepa i draga mjesta našeg tijela: penis i vagina"

ak ovo nije pluriperspektivizam, ak ovo nije integrativna bioetika, ne znam kaj je

Post je objavljen 13.08.2008. u 10:20 sati.