Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nba

Marketing

IN THE OLYMPIC ZONE: Team Croatia convincingly beats European Champion Russia...



JR Rider clears the defender's head and throws it down VC style, while playing for Allen County Community College in Lola, Kansas before transferring to UNLV. It looks like he knees the defender in the face and knocks him out, pretty crazy. I will be releasing a countdown about the top 50 NCAA dunks of all time, this is just a preview. Thanks to worldwideballa21 for the footage. - MixStealer300
EXCLUSIVE INTERVIEW/Andrew Bogut, Australia


We are in the Zone!!

Repešin stroj jednostavno ne staje, a kada jedan od kotačića u njemu zablista, svi ostali kotačići se zdušno potrude da zablistaju još više.

Planinić je Rusima dokazao da je itekako unosna investicija; njegov ex-suigrač Kidd već danima Bryantu & Jamesu bruji o njegovim scrimmage kvalitetama i last second dostignućima 1/2.

Svaka Popova trica u stvari vrijedi četiri poena. Uvijek je bio živi dokaz da košarka nije samo sport za visoke, a sada je dobio priliku to demonstrirati na olimpijskoj razini. BTW, check this out - hrvatska trica: 20/31=64,5%

Vidjevši Popa na djelu čak su i neki HRT-ovi novinari počeli razmišljati zašto su se toliko bojali igrati košarku sa vršnjacima iza škole. Tko bi prenosio turnir da je Bruno Kovačević suspendirao Slavka Cvitkovića?
Mirna? Bago?? Hlovorka???

Argentinci i Litvanci mogu nas sada skautirati do mile volje, ali već je vrlo izvjesno da ćemo prema potrebi dobiti barem jednu od te dvije TV-poslastice za sustavno stišavani hrvatski košarkaški auditorij.

Last but not the least: REPKA, KEEP AWAY FROM CROATIAN HOUSE!

Slobodna bacanja za sada na 79.2% (38-48)

Svi uvjeti optimalni,


Marjan Crnogaj a.k.a. Muraya
Nba.blog.hr




Post je objavljen 12.08.2008. u 23:34 sati.