Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/suptilnekontemplacije

Marketing

Well, I guess I need a man

Javljam se sa strane one zazuete polovice suptilnih kontemplacija. Zauzeta sam naravno samo teoretski. Što se tiče vezne zauzetosti, da, puno vremena provodimo zajedno ...ja i moj mušarac...kojeg dnevno primim za kurac barem 16 puta dok on priča o poslu i o tome kako će si sredit život, kuću, uhodat business...a jedino što ja želim da sredi je moju vđajnu ili ono novo što smo probali!
Naslov nije vezan uz mene iako bi se moglo i tako protumačiti- ja, vezna kontemplacija trebam više od muškarca. Nevermind, ionako sam uvijek zapostavljena..
K je ta koja guessa da je vrijeme da se krene...nekim novim iliti dugo nedodirivanim kožama. Put pod koljena i i ravno (ili uzbrdo) do ljubavnog tepiha (ili na što već naiđeš). Predajem tipkovnicu to lady red.

here i am. nije da imam išta novo za obznaniti svijetu. mislim da je problematika jasna i očita- imam previše vremena, premalo problema i way too much hormona! zaljubljena u mr. wrong a uz njega simpatiziram još barem 5,6 frajera.
javila sam se bivšem ljubavniku. htjela sam, takoreći, baciti kamen u kotrljanje. pokrenuti novu lavinu uzbuđenja. ponovno okusiti njegovu muškost. sada čekam da se pojavi negdje u mojoj blizini. bez cure.
šta je s onom poslovicom tko čeka, dočeka? nek se jebe ko ju je smislio!

Post je objavljen 12.08.2008. u 16:09 sati.