Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/budzak2

Marketing

BLOG KORA KRI - Proba

http://kora55.blog.hr/

Ponovo tu

05.08.2008., utorak
Svega pomalo
Napokon jedna mirna večer, uz posuđeni laptop, ma kako dobro, uz topli kakao, iako bi možda bolje pasao hladni čaj, no kako sam ja često naopaka paše i topli kakao. Jako. Pomalo umorna, no u duši pilično zadovoljna. Pa naravno, opet u starom elementu, posao, jurnjava, gužva i sve ono što ispunjava moju svakodnevnicu. I ja zadovoljna. Možda malo narušava ukočeni vrat i rame, ali u prolaznoj fazi je, nadam se, pa se ipak lakše diše. I spava. Fizikalna terapija je u toku, oporavljam se pomalo, ali sigurno. Nisam ni sanjala da to može tako boljeti, ali bolje vrat nego srčeko, zar ne!?
Zadnjih dana opuštala sam se uz knjige, laganu literaturu koja sasvim dobro pristaje u ove vruće dane. Jedna me malo bacila u razmišljanje, to je ona "Tri" koju mi je poklonila draga prijateljica i dala mi mozgu posla. Mislim da je to ciljano namijenila baš meni. Jer, pisac opisuje trokute, bračne ili one u vezi, jako sistematski i cjelovito. Pa se zamislih, koliko brakova je upravo baš takva. Vjerojatno jako puno. I dok nam Sagi piše kako naći i izabrati ljubavnicu, ja ću samo dodati - pazite se, pazite se jako, jer nikada se ne zna koja može biti kobna. Za brak i za vas same. Jer, koliko god da bili iskusni, jednom se možete i poskliznuti. A onda...
Nikada nisam bila tip koja može sjediti na 2 stolice. Kad bih pronašla drugu stolicu prve bih se uredno rješavala. Zato mi je pomalo čudna ta igra trojke, jdnostavno bih bila loš igrač u toj igri. Ali kako kažu, sto ljudi, sto ćudi. Nikako ne bi bilo dobro da smo svi isti. Neću razrađivati temu trokuta jer nikako ne želim povrijediti nekoga, no ne vjerujem da je lako biti dobar igrač. Znam da se uči dok si živ, no tu je uvijek netko izigran, povrijeđen i jadan. Ili ih je čak više komada u komi. Ja sam nekako za fer play, a kao takva totalno sam nepodobna za trojac. Pa ostajem u dvojcu, nekako mi parni brojevi više leže.
Kod mene toplo i pretoplo. Momentalno sjedim kraj otvorenog prozora i balkona, no ne osjećam ni dašak vjetra. Ne diše se. Vjerujem da je i drugdje slična situejšn. Pokušavam akumulirati čim više topline za one hladne dane koji će nam doći. Da je bar to moguće.
Malo mi se spava. Blizu je ponoć, a ja sam pospanka. Sutra ujutro kavica i blog. Ma superiška, baš sam sretna. Nego, da vas pitam nešto, onako usput, za kraj. Pošto moram kupiti novi komp, kakva iskustva imate, ili šta mislite - da li je bolje komp ili laptop? Ja nemam iskustva s laptopovima, čini mi se simpatičan, danas ga rabim prvi put, a i manje prostora zauzima. Jedino ne znam što se roka trajanja tiče i kvarova, jesu li podložniji tome od klasičnih kompjutera? Svaki savjet dobro dođe.
Lijep pozdrav.



Post je objavljen 11.08.2008. u 18:04 sati.