Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madamvalentina

Marketing

34 Napokon blazena


Kad sam Pieru rekla da sam u drugom stanju , Pier je bio odusevljen . Pomagao mi je u svim mogucim prilikama, najprije mi nije dozvolio da dizem nista tesko , donosio bi mi sve sto je tribalo, bio je izuzetno pazljiv , a ja sam mu uvijek poljupcem pokazivala koliko to cijenim .

Svako vecer mi je donosio sok ili mljeko u krevet pred spavanje , a da ne bi se trebala saginjati , postavio je sjedalicu ispred bidea i on bi mi svaki dan oprao i obrisao noge kad bi dosla sa posla. Uvecer bi mi pomagao tusirati se i brisao me rucnikom.

Radila sam cilo vrime trudnoce.
Kad mi e trbuh poceo biti dobro vidljiv , inace sam to prikrivala dosta dugo sa sirokom odijecom, jednog dana me direktor laboratorija upitao ima li vas trbuh nekakve veze sa mnom .

Direktore sjetite se da ako je nesto bilo medju nama to je bilo prosle godine , a ove godine ste bili na kongresu sa gospodjicom Andreom , a kad bi to doznala vasa zena mislim da vam ne bi bilo ugodno, uostalom dogovorili smo se da je nas kongres zavrsio onog trena kad smo dosli u nas grad i da ste mi vi rekli da ako se nesto dogodilo ili nije , to vise ne spominjemo.

Ja i direktor smo bili prosle kalendarske godine na kongresu , to je tocno , ali rezultati naseg zajednickog kongresiranja su bili vidljivi tek ove godine, a on o tom detalju nije bas razmisljao ili je , ali sam ga ipak zbunila.

Da imate pravo , nesto sam pomijesao...... Kako je ljepi dan danas.....
A imamo toliko posla i ja i vi ......najbolje da sad idemo raditi....

Pier i ja smo i dalje vodili svakodnevni spolni zivot , jer mi je moja mama rekla da ni u kom slucaju ne propustam ni jedan dan , ako smo tako navikli . Ovo mi nije bilo tesko, jer sam bila sve vatrenija.
Vratili smo se na moj jahacko analni polozaj Gdje sam mogla bolje kontrolirati sve pokrete i tako moj sve veci trbuh nije bio pod pritiskom.

Sve do osmog mijeseca smo uzivali u analnom sexu , a 9 mjesec rucno, oralni sex i pod mojim pazuhom .
Ljecnica mi je preporucila 9 mjesec ne imati orgazme, ukoliko prilikom orgazma imam jake kontrakcije, a ja ih imam , jer bi to eventualno moglo zavrsiti spontanim pobacajem , obzirom na moje godine , tako da sam se pridrzavala ove njene upute , i priznajem da mi je taj mjesec bez orgazma jako tesko prosao.

U ocekivani vrime mi je pukao vodenjak , odma sam zvala Piera , i on je dosao i odvezao me u bolnicu.
Kad sam dosla u bolnicu , kad me medicinska sestra svukla i htijela obrijati iznenadila se sto sam vec bila obrijana , a ja sam joj obijasnila, da sam to napravila sama kod kuce , da joj olaksam posao .

Dobila sam klistir i odvezli su me u radjaonu.
Tocno po datumu sam rodila .

Mljeko mi je poteklo vec iduci dan, a moje ionako velike grudi su se jos povecale .
Tjedan dana sam provela u bolnici, a kad sam izlazila iz bolnice isprid je dosla cijela moja rodbina , takav nekakav obicaj smo imali u cijeloj rodbini, da se nadjeno i proslavimo . Muz me docekao sa iznajmljenom bijelom limuzinom, ispred koje je bio crvenii tepih .

Isperd limuzine Pier je kleknuo, poljubio mi ruku , primio bebu , okrenuli smo se i mahali svima , a foto aparati su skljocali kao da je bilo vijenjcanje ,Bila sam kraljica ( mozda zato sto se nikad sluzbeno nismo vijencali. )

Kuci me docekala sluskinja koju je Pier angazirao da mi pomaze u kuci dok imam bebu.
Cjelo popodne su me obilazili gosti , gledali bebu , donosili darove.

Navecer sam smijestila bebu u moju spavacu sobu, jer ce tamo ce spavati do daljnjeg. Piera sam pozvala u kupaonu i rekla mu da me okupa , Pier je t o napravio sa odusevljnjem.

Kad se svukoa , vidila sam da je uredno obrijan mislim na pazuha i oko njeznika , rekla sam mu da se okupa i da ga cekam u njegovoj sobi.
Obukla sam sexi rublje i cekla da Pier dodje,

Zahvalila sam Pieru na doceku, koji je prirdio meni i bebi , kao i na njegovoj paznji.
Ja: - Sad ces biti posebno nagradjen za danasnji dan.
Naredila sam mu da legne na krevet , zavezala ga, pocela ljubiti od glave do pete i dala mu nezaboravno dudanje, sve sam progutala.

Brzo sam se vratila u svoju sobu, jer se beba pocela javljati i morala sam je podojiti.

Beba je bila mala, a mljeka sve vise , tako da nakon nekoiko dana nije mogla posisati mljeko koje su moje velike grudi proizvodile.. Kad bi skinula grudnjak i dala joj jednu sisu , nije mogla popiti toliko koliko je curilo , a druga sisa je sama od sebe spricala na sve strane.

. Zvala sam mamu na telefon i pitala sto da radim ,.
Mama je rekla da moram kupiti pumpicu i visak izmusti jer nije dobro da mliko ostaje u grudima . Na kraju je rekla :
Posalji Piera da ti kupi pumpicu , a uostalom nemoj se muciti neka ti on i pomogne oko toga.

Poslije sam se mislila kako da mi pomogne , a kako sam znala da kod moje mame uvijek svaka recenica ima jos i jedno skriveno znacenje , promislila sam sto mi je htijela reci , i shvatila sam .

Kad je Pier dosao sa posla , a bilo je vrime za podojiti bebu , pozvala sam ga, najprije sam ga poslala da opere ruke i zube. , obuce svoju spavacicu i dodje kod mene . Nije mu nista bilo jasno.

-- Pier , trebam tvoju pomoc i radi tocno sto ti kazem.
-- Da gospodjo.
-- Klekni ovdje ispred mene .

Skinula sam grudnjak i mljeko je poteklo , stisnula sam jednu bradavicu prstima da ne sprica okolo, a drugu stavila Pieru u usta .
Nemoj vuci , samo tako drzi usta.
Kad je mljeko prestalo spricati stavila sam mu drugu bradavicu usta.
Nakon sto su mi se grudi umirile , zahvalila sam Pieru i uzela podojiti bebu.
Pier je cilo vrime gledao , klececi na podu.

Kad se beba najela , pozvala sam Piera :
-- Isprazni do kraja .
Pier je podudao jednu pa drugu sisu.
Pitala sam ga jeli mu se svidjelo?
-- Jako mi se svidja.

Tehniku smo usavrsili , tako da me Pier drzao za jednu bradavicu dok je drugu sisao .
Problem je bio kad je Pier radio izjutra pa sve do 17 h . nije mi imao tko pokupiti visak mljeka.
Tad sam se sjetila da bi mogao opet uzeti Vespu za ici na posao, ( u medjuvremenu smo i njemu kupili auto) da za vrijeme pauze za rucak dodje da i njega malo podojim.

Vespa je bila potrebna zato sto sa autom bi mu je tribalo skoro sat vremena da dodje sa posla , obzirom na guzvu , a sa vespom bi prosao precicom i koristio slalom voznju medju autima , pa bi dosao za 15 minuta.

Nakon mjesec dana kad je moja vulva dosla k sebi poceli smo sa sexom , ali ne vaginalno , jer je moja vagina jos uvijek bila bolna i rasirena, nego analno.
Ovo mi je najvise odgovaralo, a i Pieru se svidalo.

Posli jos mijesec dana probali smo vaginalni sex , tako da ja jasem na Pieru, ali je bio potpuni fjasko , jer Pier nije mogao svrsiti u mojoj rasirenoj i vlaznoj vagini.
Razmislala sam zasto je to tako , ali se odgovor sam nametnuo. Nakoan sto smo se on i ja navikli na analni sex , jako tesko je bilo posle tijesnog i ugodnog pritiska moje guze , preci na lagani dodir mojih usmina.

Usavrsili smo nas odnos , tako da me najprije Pier lize , dok ne svrsim , pa onda ja sjednem na njega dok on ne svrsi.
Prilikom sexanja u guzu , sperma bi se nakon toga cijedila van, pa bi morala ici u kupaonu to oprati, sto mi nije uvijek odgovaralo jer bi se tad najradje okrenula i zaspala

Zato smo uveli i jednu malu inovaciju , sa mokrim rucnikom , nakon sto bi se izvukla sa njegovog penisa , postavila bi vlazni rucnik na negova bedra i tako bi stala par minuta dok se sokovi nebi sami ili uz pomoc malo pritiska moje guze izlili na rucnik , ovo mi je bilo olaksanje jer se nebi morala dizati sa kreveta , a Pier bi odnio sve rucnike, osim onog veceg , koji je ostao nasredini kreveta, i otisao u svoju sobu

Nakon nekoliko mjeseci sam dovela svoju tezinu na neku moju punasnu normalu i izgledala sam ponovo zenstveno, iako su mi grudi bile povelike.
Pocela sam raditiu Laboratoriju. a sluskinja je cuvala djecu . Prestala sam dojiti kad je beba imala skoro jednu godinu. Jos neko vrijeme mi je Pier praznio grudi da se ne upale .

Nas se zivot ponovno stabilizirao i presao u uobicajeni ritam.

Post je objavljen 11.08.2008. u 00:11 sati.