Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/alwaysbestfriends123

Marketing

ReDa RaDi, NoVi PoSt...

Hello, ljudi moji...Na nagovor pojedinaca (baša..lol) uvatila se ja napokon nešto i napisat...Na blogu u zadnje vrime nisan baš često, pa se i ne sitinrolleyes..

U mene se ništa baš posebno ne događa, evo jučer su mi otišli rođaci koji su bili ode sedmicu i po...
Prekjučer rodica spavala u mene..Ajme, bilo je prekomično..Ja se ((btw.)) prehladila, pa su me sestra i ona izolirale i bižale od mene cili dan, da ne pribacujen na njih bacile..lol..Al ipak me se nisu rješilesretan..Ja uglavnom nisana imala volje ni za šta..cili dan nisan mogla govorit, šta je meni jaaako teškoblabla...Prekjučer san se digla u 5 i po i gleala reprize meksičkih sapunicasmijeh i spužvu boba, fifi i družinu i sve živobang...Sutradan san počela govorit pa san cili dan pivala i pivala i pivalapjevapjeva...Danas san ((hvala na pitanjuzubo)), dobro i samo me nos zeza..

Prekjučer se otvorile Olimpijske igre..Oni kinezi nisu normalni šta su sve radili...Al ako ih to veseli...zujo..neka...Sljedeći dan smo osvojili medalju, jbg bronca je, al je medalja.Baš mi je bilo lipo vidit Snježanu, cila blista od sriće, cura skroz simpa..
Evo taman sad gledan reprizu utakmice Hrvatska - Španjolska, a već je, fala Bogu, i rezlutat poznat 31 - 29 za nas..Jedino mi je ža jadnoga Balića, ima neku tešku ozljedu mišića nogecry...propušta tri utakmice, al ja virujen u naše, proć će oni daljehrvatskahrvatskahrvatska

Eto to vam je sve od mene. Nekim čudom post nije krataksmijeh..Veliki pozz svima koje čitam, svoj razred ((Bašu i Alebića moran posebno...nadan se da ste hepidead))a pogotovo sve koji ste i pročitali ovi post...
Biiig kiss svima od
Martine


/font>

Post je objavljen 10.08.2008. u 12:24 sati.