Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/stroke

Marketing

Muha2 - Totalna pušiona

- Nekoć sam vjerovao da postoji idealna žena za mene. Nakon prve ljubavi ostala je velika doza gorčine i razočaranja. Popušio sam zbog svoje dobrote. Pravi naivac. Poslije toga sam vjerovao da postoji više idealnih žena, ali rezultat je bio ništavan jer sam ih sve htio imati odjednom, a to ne ide baš tako lako. Nije to za mene. Ja sam ipak neka vrsta romantičnog šmokljana; čeznutljivi monogamac. I znaš šta mi se dogodi…sretnem jednu takvu, idealnu, na prošlom tulumu. Plave oči, crna kosa, osmijeh koji zrači. Ideala čovječe! Jedva sam je nagovorio da se sklonimo u praznu sobu gdje možemo biti sami i pričati dugo u noć. I znaš šta se tada dogodilo?
- Šta?
- Pričali smo o pojmu ljepote, a ja sam se želio istaknuti izjavom kako žene ne ocjenjujem po vanjskoj, već po unutarnjoj ljepoti. I znaš šta ona onda napravi?
- Šta?
- Skine periku, leće i jednu umjetnu nogu. A znaš šta sam ja onda napravio?
- Šta?
- Sa gnušanjem sam joj rekao da sam vidio dosta i da se prestane tjelesno dezintegrirati predamnom
- Stvarno si kreten Đrče!
- Znam. U tom trenutku sam shvatio da nisam dobar čovjek i sva moja premišljanja o ženama su ušla u neku novu dimenziju – rekao je i konačno povratio u kadu

Ja sam još uvijek sjedio na školjci i pokušavao se posrati. Nakon mog sranja zamijenili smo uloge; on je pokušavao srati, a nije imao šta, dok sam ja pokušavao povratiti, jednako ne imajući šta. U tom trenutku smo obojica shvatili da osim žena ima i drugih vrsta patnji.

--------------------------------------------------------------------------------------------------


Valentina je lijepo ime. Đrk je računao kako će omastiti brk sa ženom koja je lijepa i ima lijepo ime. Prvo ga je kao prava domaćica posjela u kuhinju i ponudila kolačima iz kutije. Pojeo je samo jedan, a onda rekao da mora na wc. Na putu prema wc-u učinilo mu se da čuje nekakve zvukove iz sobe čija su vrata bila malo odškrinuta. Otvorio ih je širom i ugledao Valentinu kako gola leži na krevetu privezana lisicama za obje ruke na metalnu pregradu kreveta. U ustima je imala crvenu plastičnu kuglicu kao fetiš dodatak za one koji puno pričaju. Đrku u tom trenutku nisu baš sve stvari bile jasne, a kada se okrenuo i ugledao Valentinu na vratima kako se smješka sa vibratorom u ruci, eh, tek tada mu ništa nije bilo jasno. Opet je pogledao prema krevetu, pa prema vratima. Dvije Valentine?!?! I prije nego se pribrao, ova Valentina sa vrata ga je odšarafila vibratorom po čunjki da je odletio na krevet i ostao tamo ležati potrbuške pored fetiš Valentine. Okrutna Valentina ga je baš u toj pozi privezala za obje ruke lisicama na metalnu pregradu kreveta. Potom mu je skinula hlače, namazala mu dupe ricinusovim uljem i počela se igrati sa vibratorom koji je lagano ulazio dok je Đrk urlajući izgovarao sva slova kineske abecede. Nakon par minuta seksualne igrarije čulo se kako netko u prizemlju otvara vrata.

- Draga, gdje si? – čuo se poznati muški glas

Bio je to Boško, sav uznemiren i na oprezu zbog sumnjivog paketa kojeg je ugledao pred kućom, a kojeg sada svugdje okolo traže Mungosi i gorska služba spašavanja dok on hrabro kroči kroz kuću u potrazi za svojom voljenom. Okrutna Valentina munjevito je skočila do fetiš Valentine, oslobodila je, a zatim je iskočila kroz otvoreni prozor sobe ravno u vrt susjeda Vinka. Vinko se baš u to vrijeme sunčao gol na svom bazenu, pa mu nije bilo mrsko vidjeti susjedu kako skače sa prozora radi mrve zadovoljstva. Nije trebalo proći niti pet sekundi da mu se ponos digne. Dogodilo se nešto što ćete rijetko vidjeti i u najprljavijim Salierijevim filmovima. Zaskočila ga je i počela oralno zadovoljavati. Čvrsto ju je stisnuo za kosu i u jednom trenutku primijetio da na vratu ima ugraviran hadezeovski znak koji nosi većina androida u državi. Zakrenuo joj je vratom prije bilo kakve pomisli o svršavanju.

- Mater vam hadezeovsku! Uvijek meni neko sranje natovarite. – rekao je, natočio džin iz boce i potegnuo naiskap

U to vrijeme Boško je ulazio u sobu gdje je bila njegova žena i Đrk sa vibratorom u guzici.

- Isuse! Valentina?! Šta mi uradi ženo voljena! – gledao je nju golu i Đrka u nezavidnom položaju, te jecao kao malo dijete
- M-m-mogu sve objasniti. – mucao je Đrk
- Šut` manijače…pederu. – izgovorio je Boško već pomalo slomljen i uperio službeni policijski pištolj u Đrka

I baš tada zatitra vibrator u Đrkovom…, pardon, zazvoni mobitel u Đrkovom stanu.

- Sine?
- Molim mama?
- Izvadi one paprike iz frižidera i pogrij za ručak, spavalice jedna. Aj` ustaj!
- Ok. Aj` bog.

Đrk se ustao, pogrijao paprike kao što mu je mama rekla, pojeo ih i krenuo vani u šetnju.
Pred kapijom jedne kuće naišao je na jako čudan paket…




Post je objavljen 09.08.2008. u 21:28 sati.