Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ilok4ever

Marketing

Radionice Nikole Tesle

Udruga inovatora TESLA Ilok provela je informativni upitnik za djecu od trećeg do osmog razreda osnovne škole, te srednje škole. Obuhvaćena je Osnovna škola Ilok, Osnovna škola Šarengrad i Srednja škola Ilok. Upitnik je vezan uz tehničku kulturu što znači razne radionice koje Udruga misli provesti,barem preko ljeta ako ne duže. Upitnik je proveden uz pomoć nekoliko nastavnika koji se žele i uključiti u rad. Učenici su iskazali interes za jednu ili više radionica.

BRODOMAKETARSTVO javilo se 38. učenika

AVIOMODELARSTVO i MAKETARSTVO javilo se 46. učenika

FOTOGRAFIJA javilo se 72. učenika

FILM javilo se 65. učenika

RADIO AMATERSTVO javilo se 18. učenika

INFORMATIKA javilo se 53. učenika

ROBOTIKA javilo se 70. učenika

U upitniku je bilo mjesta za dopisati neku aktivnost ili radionu po vlastitom prijedlogu, pa tako imamo:

KNJIGA 3, RAKETARSTVO 7, PLES 1, STOLARSTVO 1.

Na ovaj upitnik se javilo 175-oro djece koji su se javili za jednu ili više radionica. Ovoliki broj djece zaslužuje više pozornosti i brige svih nas kako bi im to i omogućili, Udruga inovatora TESLA će dati sve od sebe kako bi organizirala te radione, jer kroz razne radione djeca mogu otkriti neke druge talente, a sigurno se i među njima kriju budući uspješni inovatori. Mi radimo već na tome, te smo se i javili na nekoliko javnih natječaja za dodjelu sredstava. Svi koji misle da mogu pomoć na bilo koji način mogu se javiti u Udrugu inovatora TESLA.

NEKI DAN SAM CUO NA RADIJU DA TE RADIONICE BRZO POCINJU, PA ME ZANIMA AKO NEKO ZNA KAD JE TO??? Odgovorite u komentarima!!!

Post je objavljen 08.08.2008. u 20:11 sati.