Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/jopantika

Marketing

danas, danas... o, danas!

evo i meneeeee!! tineeee...

danas je bio prekul dan! josipi i meni se sprdnulo da idemo u kino... pa smo otišleee!!! gledale smo batmenaaa... i pišale od smijeha!
cijeli film je zapravo tragičan, mračan, puno mrtvih... ali pošto smo josipa i ja veoma psiho-mozgovi, nama je sve to bilo prefuckin smiješno!
film je trajao 3 sata i pauzom i još nekim prekidom što smo josipa i ja mislile da je pauza i otišle na wc i kupit još dvije velike coca-cole i kak sam ja doslovce rekla na blagajni m i m bonkase... xd!
i onda smo se vratile u dvoranu, koja je bila skroz skoro prazna, bila su neka 4 čokca i još nekih 5 čokaca i još dvije čokice i mi i kad se to zbroji... 4+5+2+2... 13?
ugl, i sam se mene i josipu čulo kak se smijemo ko luđakinjeee... neš explodira, ja bacim sve u zrak i počnem se smijat ko ludaaa!! a kad sam bila mirna nekoliko minuta, josipa mene pitala jel mi dobro!
i kad je napokon završio film, išle smo još 2 puta na wc, da bih ja naravno, zadnji put zaboravila torbicu u jednom od njih i onda sam ženi unutra kucala i pitala jel mi torbica unutra, ona veli nije. a ja kažem, a je, tamo na onoj šipci.... i dođe ona meni, aha, joj da, sorry, je, tu je... sorry, baš sam gaće navlačila...
a ja opalila se smijat ko da sam na nekim drogama!! isuse, i sve žene su se tam opalile smijat! prebolesno!! i onda je josipi ne znam na koju fuckin foru počela izlazit iz nosa.... pazite ovo, ne krv, ne šmrklji... iz nosa joj je počela izlazit COCA-COLA!!
i onda su počele naravno moje zajebancije na njen račun kak bi se mogla prijavit za posao u megiću i ljevat ljudima coca-colu iz nosa... haha!!
onda smo išle u neki fensi šmensi dućan sa nekim šarenim stavrima za kosu il kaj već i tam je rekla da ju boli nos od mirisa.... il tak neš... haha!!
i onda smo đipnule u turbo limač da joj pokažem curke koje su se slikale za to... inače moje supp frendice i onda smo otišle do dečkiju koji su se slikali, koje ja znam, al nismo baš najbolji i ona je tam zadržala ne znam više koliko i pišala od smijeha!! i onda smo još se igrale malo sa plišavcima i đipnule na bus...
vani je bilo ledeno!! a njena mama je rekla da je padala tuča čak... a mi lijepo 3 sata jele i pile... haha!!
pa smo pjevale na stanici i ljudi su nam se cerekali u facuuuu... ma bilo je preludoooo!!!!!



poljubac mojoj josipi!!!! kissss!!

Post je objavljen 08.08.2008. u 20:19 sati.