Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lluda-mala1996

Marketing

..Moj prvi post...

Image and video hosting by TinyPic
....evo dragi blogeri..kao što vidite i ja sam napravila blog...kao što vidite,trudim se da bude što bolje napisano...pošto mi je ovo pvi post...neznam baš puno o blogu,pa neznam baš što bi vam mogla pričat...u box-u sam vam sve rekla...npr.nisam to da imam puno prijatelja..najbolje prijateljice nemam,al ima puno dobrih frendica kojima se mogu povjerit...neke od njih su:Blanka,Ana,Angela,Lucija,Šike,Nana,Tamara...itd....Većinu slobodnog vremena provodim vani,igrajući se s prijateljicama i šetnjama po Korenici..;)
Evo...ovo je bio mali uvod....u postovima koji slijede ću vam pisat o zanimljivim stvarima i događajima koji mi se događaju....to bi bilo sve od mene za ovaj put...velika pusa svima****

Evo još nešto...Nadam se da će vam poslužit..:)

15 znakova da imate pravog prijatelja:


1. U svog prijatelja imate potpuno povjerenje.

2.Vaš prijatelj vas nikada neće ostaviti zbog dečka/cure ili drugog prijatelja.

3. Vaš prijatelj vas nikada neće osuđivati niti pokušati promijeniti već vas pokušati razumjeti.

4.Prijatelj nikada vaše novce ne smatra svojima.(Ne posuđuje novce od vas a da ih nikada ne vrati, ne očekuje uvijek vi plaćate sve vaše zajedničke izlaske ili neke njegove troškove, ne očekuje darove od vas)

5. Pravi prijatelj vam se javlja i da bi vam poželio laku noć ili vam rekao koliko mu značite a ne samo onda kada se trebate vidjeti ili mu nešto treba.

6. Pravi prijatelj poštuje vašu rodbinu,ma koliko "loša" ona bila. (isto vrijedi i za dečke/cure)

7. Pravi prijatelj poštuje vaše privatne stvari.

8. U najtežim trenutcima vašeg života prijatelj je taj koji mora biti uz vas, a ne samo onda kada ste sretni.

9. Pravi prijatelj čuva vaše tajne, ne traži hrpu usluga od vas i nikada ne traži od vas da lažete nekome za njega ili rješavate sve njegove probleme.

10. Iako se možda nećete vidjeti nekoliko mjeseci pravi prijatelj ostaje u kontaktu s vama i nalazi način da se i dalje družite.

11. Pravi prijatelj ne priča samo o sebi i svojim problemima zanemarujući vaše koji su možda još gori.

12. pravi prijatelj nikada ne kaže: "Mogla si se i ti javiti", "kako god ti želiš, meni je svejedno" ili "nisam mislila da ti je to tako važno".

13. Pravi prijatelj je tolerantan i pušta vas da nekada i vi odaberete mjesto na koje ćete izaći ili način na koji ćete provesti vrijeme a ne da uvijek nameće svoje mišljenje.

14. Pravi prijatelj je uvijek iskren s vama, čak i onda kada zna da vam se neće svidjeti ono što ćete čuti.

15. Na vašem prijatelju ili vašem odnosu vas ništa ne smeta i nema teme/problema o kojoj ne možete razgovarati/riješiti.


Razmislite malo o svojem prijateljstvu i zahvalite Bogu na pra

Post je objavljen 08.08.2008. u 15:13 sati.