Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/malacoda

Marketing

Bez osjećaja..

Opet se budi iz sna.. Ili tek tone u san, nije bila sigurna. Prozori su se tresli. Munje su se sijevajući sjekle. Grmilo je poprilično jako. Djevojka je začula korake. Netko ju je dozivao. Ona se nije odazivala. Sve su to bili mutni glasovi. Otvorio je vrata. Bila su otljučana, začudo. Upalio svijetlo. Za nju je tada nastao portpuni mrak. Pogledao je ima li koga u napuštenoj maloj kućici, nije ju ugledao.
Starica preko puta je mela prašinu ispred svojih vrata. Vjetar je udarcima vracao duplo. Nije shvaćala da joj uzalud trud kad je vrijeme takvo. Ali nije odustajala. Najednom se samo srušila. Krv je niz uličicu tekla i slijevala se u obližnji potočić.
Ljudi su prolazili žurno, nekolicina nije ni primjetila što se događa. Dok se druga polovica okupila oko starice. Ništa nisu poduzimali. Kiša. Vjetar. Munje i gromovi.
Najednom se začuje pucanj. Svi su se hitro razišli. A staričino beživotno tijelo ostalo je samo ležajuči blatu pomiješanom s krvi. Djevojka. Stajala je reko puta i samo mirno sve promatrala. Njeno tijelo bilo je jednako beživotno. Disala sporo i glasno. Mogao se čuti odjek njenog otkucaja srca. Krenula je niz cestu polako i nesigurno. Opkoljena strahom.
Krenula je u potragu za nečim.. Nečim što bi joj donekle dalo smisao...




Peron dva
Prljav i mrachan
Horde ludih
I polubudnih ljudi
Sa cudnim licima...
I gde sam ja
Sada se pitam
Kuda idem
I zasto skitam
Ovde sigurno ne pripadam..





E ovako. Ako ovo itko čita uopće. Nije mi neke kvalitete sastav posto sam stalno između ova 4 zida pa ni nemam neke posebne inspiracije niti se događa išta što bi se dalo onako sočno izdramatizirat. :8} [ovi ovdje smajliji su zakurac]
Tako da, javim se kad promjenim okolinu malo. Vidim neke nove nepoznate ljude i tako. :)


Post je objavljen 08.08.2008. u 13:45 sati.