Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/morwenna

Marketing

I'm gonna smile because I deserve to, it'll all get better in time!

Nisam neki fan te vrste glazbe, al jbg, Leoni Lewis treba dat credit kad je jedna od rijetkih pjevačica danas koja može pjevat više od tri tona.

SOUNDTRACK: Robbie Williams --- Angels (na repeat, jer mi se da)


Naslov se odnosi na moje drage roditelje i na to da im nisam ja kriva što su htjeli djecu i tako si uništili život i da nije fer od njih da se za svoje pogreške iskaljuju na meni. Plus, ja ne čitam misli, a iako jesam inteligentna (ki Malcom), neke njihove šifrirane rečenice jednostavno ne mogu posložiti u glavi, kao npr: ''On će meni dat 5 cd-a s nekim aranžmanima pa ćeš ti spržit na jedan cd i drugo na drugi.''

Dobro, kako da ne.

I sada, ispričavam se što vam se nisam ranije javila i što nisam komentirala jer sam imala zbilja naporan tjedan iza sebe. Prošli tjedan sam imala vožnju svaki dan. Ubila sam se, jednostavno je užasno koliko to čovjeka izmori. Petak je bio posebno naporan. Trebala sam počet vozit u 12, točno u podne! Petak je, na cesti užasna gužvetina i samo sam molila Boga da ne moram na glavnu cestu nego da odemo na neku sporednu di nema puno prometa.
E sad, u autoškoli me dočekao instruktor s još jednim kolegom koji polaže, i dogovor je bio da, budući da taj kolega nije odavde nego živi malo dalje, on odveze sebe kući, a ja da vozim natrag u grad.
Da ne kažem da mi treba medalja za hrabrost što sam uopće pristala sjest s tim kolegom u auto pošto je on jedna osoba... pa eto, takav da vam ne bi bilo svejedno vozit se s njim. Ali na kraju je sve super ispalo, frajer je dobro odvozio, i bilo mi je super kad sam skužila da i njemu cuka auto dok mijenja brzine, iako vozi dulje od mene =P
I tako, on se otpeljao kući, a ja sam vozila nekih 20km po D1, u petak u podne, za vrijeme najveće gužve.
Uglavnom, sada mi vožnja ide super, i uopće me nije strah. Ako mi vjerujete da me više strah vozit se s nekim nego vozit sama. Jedino mi je malo bzvz što to neću uspijet riješit dok počne škola, al eto...

Ah da! Jučer sam skoro dobila infarkt kad sam vidila cijene karata za utakmicu Hrvatska vs Engleska. 250 jebenih kuna za ISTOK!!! Čoeče, sjever je 80, to bi već platila, al budući da će na sjeveru bit budale, istok je druga najjeftinija opcija. Isse Kriste, di ću ja nać 250kn viška?

I sad, drugi problem je kako ću ja doć na tu utakmicu kad je frendica sva neka nezainteresirana, a dragi roditelji me sigurno neće pustit sa... khm, nekim. I još moram pazit da dođem kući odmah poslije utakmice jer imam školu drugi dan. Jbt, nije moglo bit subotom, JEL???

Stvari su se pokrenule s frajerom iz prošlog posta (onim zbog kojeg nisam mogla spavat), ali iskreno, malo me plaši. Nešto sve planira unaprijed. Mislim, oke, nek tip ima planove i sve, ali on u svim tim planovima vidi mene. I što je najbolje, to nije neki plan koji se treba sprovest u idućih mjesec dana ili nešto, nego me pitao di ću na fax, ja rekla u ZG, a on je rekao da to njemu baš odgovara. Ja na fax ne idem još narednih godinu dana! U godinu dana se može desit svašta, mogu zbrisat nekud s Fashion Guruom ili će me otet Nicklas Bendtner ili ću jednostavno završit s 15-godišnjakom ili će me VV tip zaprosit. Svašta se može desit u godini dana.
No, zasad mi je lijepo i uživam, samo nekako ne znam da sam osoba koja će bit s nekim tako dugo.


Počinju olimpijske danas! Svakako gledajte ceremoniju otvaranja danas na 2. programu u 14:00 (a možete i na Eurosportu, kako vam je lakše), jer mislim da će Kinezi napravit najbolju ceremoniju dosad i najbolju u idućih 20 godina, ako ne i dulje.
Onak, oni su još komunistička zemlja i slave sve blagdane na onu foru kak se slavio Titov rođendan, one goleme ceremonije s hrpetinom ljudi koji delaju kojekakve koreografije, pa valjda znaju kak se treba napravit ceremonija otvaranja. Još kad u to udrobe svoju kulturu (koja je bogata i fascinantna!), bit će to nešto najbolje što će se moć vidit na HRT-u IKAD!
Bar ja tako mislim.

Nije lako partijat 5 dana zaredom. Niti skrivat dečka da ga mama ne vidi. Sama muka je bila kad sam joj rekla za njega, još da ga ide upoznavat. Taj film nećemo skoro vidit.

Ništa, uživajte, a ja idem tražit nešto za jest.





Post je objavljen 08.08.2008. u 09:40 sati.