Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/malinogometas12

Marketing

C. Ronaldu trebaju trofeji prije osobnih priznanja

Riječi su Josea Mourinha koji tvrdi da bez obzira na igru kakvu prikazuje, Manchester mora osvojiti trofej da bi on zaslužio priznanje.
Mourinho se kao i većina danas slaže da je Ronaldo igrač koji je trenutno možda i najbolji na svijetu. 38 postignutih golova ove sezone govori puno, a činjenica da je Ronaldo krilni igrač sigurno je još veće dostignuće. Ali kako je Mourinho trener koji stavlja kolektiv ispred pojedinca, kaže da bi Ronaldo morao osvojiti neki trofej sa Manchesterom da bi mu potpuno zasluženo pripala nagrada za najboljeg igrača Premiershipa, a i Zlatna lopta.
Igrač godine mora biti igrač koji je najviše pokazao, ali to mora biti i igrač pobjednik. Mislim da to ne može biti igrač bez velikih trofeja. Ronaldo jest najviše pokazao ove godine, ali ako želi biti najbolji onda neka sa ekipom bude najbolji jer nogomet je ipak kolektivni sport. Ako Manchester ove sezone osvoji neki trofej onda sam siguran da se svi slažu da bi Ronaldu trebala pripasti nagrada najboljeg riječi su Josea Mourinha. Sasvim jasno govori Mourinho jer je i činjenica da svake godine nagradu dobije najbolji igrač iz najboljeg kolektiva. Sve zavisi kako će se pojedina natjecanja razviti do kraja sezone. Ove godine je i Europsko prvenstvo koje će igrati bitnu ulogu u odabiru najboljih jer se tu kvalitete pojedinaca dvostruko vrednuju.
Ronaldo će imati jaku konkurenciju u Luci Toniju koji ma priliku za dva klupska trofeja, a njegova reprezentacija je jedan od favorita predstojećeg Eura. Dalje tu je Messi koji je dugo bio ozlijeđen, ali rasplet Lige prvaka bi ga mogao gurnuti prema vrhu, kao i Fernanda Torresa pred kojim je također Euro 2008. gdje će za Španjolsku igrati ulogu jednog od favorita prvenstva.

Post je objavljen 07.08.2008. u 17:28 sati.