Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/malinogometas12

Marketing

Evra: Cristiano Ronaldo je jednako dobar kao Pele i Maradona

Nakon što su Crveni vragovi potpuno demolirali Romu u uzvratnom susretu četvrtfinala Lige prvaka, mladi je Portugalac Cristiano Ronaldo pobrao najviše pohvala, a u hvalospjevima je najdalje otišao Patrice Evra, tvrdeći kako je "Ronaldo jednako dobar kao Pele ili Maradona."
"Cristiano može napraviti istu stvar kao Pele, Maradona ili George Best. On doista može biti jedan od najboljih ikad. Sjajna stvar s tim dečkom je što on to ne radi samo na treningu, već je svaki potez sposoban ponoviti i kad je najvažnije. I što je bitno, on ne igra tako zbog sebe, već zbog momčadi, navijača i naravno pobjede", rekao je Evra, prenosi Eurosport.
Ali put do najvećeg priznanja u svijetu nogometa još je daleko pa se Evra ne zanosi ovim uspjehom. "Ako ništa ne osvojimo, ljudi će reći da smo igrali dobar nogomet, ali meni to nije dovoljno. Ako ništa ne osvojimo onda je ovo loša sezona, bez obzira koliko dobro igrali. Moramo uzeti bar jedan ili dva trofeja. Tri su već fantazija, ali sve je moguće", smatra Evra.


Post je objavljen 07.08.2008. u 17:22 sati.