Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/malinogometas12

Marketing

Ronaldo: Naši će nas navijači nositi do pobjede protiv Barce

IGRAČ Manchester Uniteda Cristiano Ronaldo kazao je u najavi uzvratne utakmice polufinala Lige prvaka s Barcelonom da će učinak momčadi ovisiti o učinku navijača na Old Traffordu.
"Naši su navijači uvijek fantastični, no u posljednjih su mjesec dana nevjerojatni. Nadam se da će nas u sljedećim utakmicama bodriti kao u posljednjih mjesec dana. Posebno u dvoboju protiv Barcelone." Portugalac koji je ove sezone skupio 38 golova za United u svim natjecanjima nije zabio u tri posljednje utakmice. Treća mu je to serija od tri uzastopne utakmice bez gola u ovoj sezoni. Nije se dogodilo da ne zabije u četiri zaredom.
Barcelona, s druge strane, na Old Trafford dolazi nastaviti borbu za svoj jedini trofej ove sezone. Dok je Manchester United u posljednjem kolu izgubio kod Chelseaja na Stamford Bridgeu, Barcelona je, odmarajući Messija, Xavija i Eto'a, bez bodova ostala kod Deportiva.
"Siguran sam da će na Old Traffordu biti drukčije nego u La Coruńi. Teško je objasniti tu razliku u pristupu, no u nogometu je to jednostavno tako", najavio je francuski branič Katalonaca Lilian Thuram. Barcelona dolazi bez Rafe Marqueza (žuti kartoni), ali se zato u momčad vraća kapetan Carles Puyol, koji je utakmicu suspenzije odradio u prvome polufinalnom dvoboju. Za Manchester su upitni Nemanja Vidić i Wayne Rooney, no Alex Ferguson ipak očekuje da će obojica zaigrati u utorak.


Post je objavljen 07.08.2008. u 17:20 sati.