Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/malinogometas12

Marketing

Ronaldo: Ništa strašno, zabit ću Barci na Old Traffordu

CRISTIANO Ronaldo zadovoljan je igrom i rezultatom svoje momčadi na Nou Campu u prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka protiv Barcelone. "Bila je to teška utakmica. Barcelona je igrala jako dobro, držala loptu često u svom posjedu i dobro se branila. No, i mi smo odigrali dobru utakmicu, i zadovoljni smo s rezultatom 0:0." Naravno, prvo pitanje bilo je o promašenom jedanaestercu već u trećoj minuti. Je li promijenio stil izvođenja udarca s bijele točke? "Ništa nisam mijenjao. Zabio sam dosta golova iz jedanaesteraca, ali ovoga puta nisam pogodio. Događa se, ništa strašno. Pokušat ću zabiti gol u Manchesteru", mirno je komentirao Portugalac. Sljedeće pitanje također se odnosilo na jedanaesterac, ali onaj koji je mogao biti, a nije bio dosuđen, u 29. minuti, kada se našao u kontaktu s Marquezom:
"Je li trebao biti jedanaesterac? Nisam siguran, ali mislim da me je srušio. No, sudac ništa nije dosudio. Ne znam zašto, ne razumijem tu odluku. Bez obzira na to, kao što sam rekao, i 0:0 je dobar rezultat. Siguran sam u našu pobjedu u uzvratu."
Zbog čega su gosti tako teško dolazili do lopte?
"Istina je da su oni puno više držali loptu, no, nisu stvarali izrazite prilike. Naše su bile veće. Bili smo puni samopouzdanja i dobro smo se branili. Jasno da bi bilo bolje da smo zabili, ali smo zadovoljni i s ovakvim epilogom", zaključio je Ronaldo.


Post je objavljen 07.08.2008. u 17:19 sati.