Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/malinogometas12

Marketing

Praznik za oči: Ronaldo najavljuje razbijanje Messija i Barcelone

CRISTIANO RONALDO smatra da United nema što čekati te da već u prvoj utakmici u srijedu u Barceloni mora riješiti pitanje prolaska u finale Lige prvaka. Jedan od najboljih, ako ne i najbolji svjetski nogometaš u ovom trenutku, inzistira da je prva utakmica protiv Barcelona u srijedu, možda i važnija od uzvrata na Old Traffordu. Naime, većina nogometnih stručnjaka smatra kako će ovo biti izjednačen dvoboj te da bi Manchester United ukoliko želi proći, morao biti strpljiv, kako na Camp Nou tako i na Old Traffordu. No, Portugalac ne dijeli njihovo mišljenje, te se "nabrijava" atmosferu na rješavanje ogleda već u prvoj utakmici.
"Naš je cilj pobijediti što je prije moguće. Tražit ćemo najbolji mogući rezultat već u prvoj utakmici. Ja želim pobjedu", kaže Ronaldo. Ipak, Portugalac je svjestan da pobijediti Barcelonu nije baš lagan posao. Pogotovo na njihovom širokom terenu, na kojem Barcina pas igra može doći, a često i dolazi do izražaja.
"Ne postoje lagane utakmice. Ova će svakako biti utakmica s visokim pritiskom, moram se u potpunosti fokusirati. Sve se može dogoditi", svjestan je neizvjesnosti dvoboja napadač Manchester Uniteda.
Messi: Posebno sam motiviran protiv Manchester Uniteda
Ronaldo ove sezone ima priliku osvojiti dvostruku krunu. Naime, United je pred osvajanjem Premiershipa, a i u polufinalu su Lige prvaka. No, ne smije se zaboraviti da i njegov Portugal ima odličnu momčad kojoj su ciljevi na Euru svakako postavljeni vrlo visoko.
"Moj je cilj osvojiti svako natjecanje u kojem moja momčad sudjeluje. Osvajanje Premierlige je nagrada za cjelogodišnji rad, ali ostale su titule bitne. Nisam opsjednut osobnim nagradama, samo želim pobjeđivati", zaključuje Ronaldo.
S druge strane Lionel Messi se vraća u sastav Barcelone te će sigurno biti ogroman dobitak za momčad Franka Rijkaarda koja je tjednima muku mučila s krpanjem srednjeg reda.
"Navijači očekuju da odigram dobro u srijedu. Posebno sam motiviran protiv Uniteda", kaže oporavljeni Lionel Messi.
Messi je oduševljen s Ronaldom, međutim ističe da je ovo dvoboj dvije momčadi, a ne njihov osobni dvoboj.
"Cristiano je odličan igrač. Pokazao je to prošle sezone, a pokazuje i ove", kaže Messi o ljutom protivniku za titulu najboljeg svjetskog igrača.
U srijedu ćemo tako gledati okršaj velikana. Dva najbolja svjetska igrača igraju jedan protiv drugoga.



Post je objavljen 07.08.2008. u 17:16 sati.