Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vatrenevijesti49

Marketing

BRZINA KOPRIVNIČKIH GASILACA SPASILA KUĆU U KUNOVEC BREGU

KUNOVEC BREG

Jučerašnje poslijepodne zapamtit će obitelj iz Kunovec Brega, na čijoj je terasi oko 16 sati i 40 minuta buknuo požar koji se proširio na dio krovišta. U pokušaju gašenja požara vlasnica kuće je zadobila lake tjelesne ozljede, a nastala materijalna šteta procijenjena je na oko 30.000 kuna. Katastrofu većih razmjera spriječili su djelatnici Javne vatrogasne postrojbe Koprivnica koji su brzom intervencijom ugasili požar. Više informacija dobili smo od glasnogovornika Policijske uprave koprivničko-križevačke Dražena Laljeka.

- Izvorište je bila slama, bale slame koje su se nalazile na toj terasi. Požar se proširio s terase na njezino krovište a zatim i na dio krovišta kuće.Na požarište je izašla i policija.
- Za sada, što se tiče uzroka požara, možemo konstatirati da je isključen tehnički uzrok nastanka požara i da se radi najvjerojatnije o ljudskoj radnji. Kojoj, predmet je trenutnih policijskih izvida, rekao je Laljek. Na pitanje jesu li požar izazvala djeca koja su se igrala na terasi uz kuniće za koje je slama bila pripremljena, Laljek je odgovorio da nije isključeno. Radio Koprivnica

Post je objavljen 07.08.2008. u 14:51 sati.