Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dvdbusevec1900

Marketing

12.07.2008. XI Kup Turopolja i Gradsko natjecanje seniora VZVG u Buševcu

Več tradicionalno za drugi vikend u sedmom mjesecu po XI puta organizirali smo vatrogasno natjecanje Kup Turopolja a ujedno i gradsko natjecanje VZ grada Velika Gorica .

Prvo o gradskom natjecanju.
Na gradskom natjecanju nastupilo je dvanaest ekipa od toga tri M - B , tri , Ž - A jedna Ž - B pet M - A . Najbolji u kategoriji M - B ekipa bila je ekipa DVD - a Mraclin , druga je bila ekipa DVD - a Ribnica a treča ekipa DVD - a Kuče .
U kategoriji Ž - B najbolje su bile pripadnice DVD - a Mraclin kao jedina Ž - B ekipa u gradu . U kategoriji Ž - A pobjednice su bile članice DVD - a Staro Čiče a ekipe DVD - a Buševec i druga ekipa DVD -a Staro Čiče nastupile su van konkurencije zbog svoje mladosti , večina ima manje od šesnaest godina, tako je tu bila bolja druga ekipa DVD -a Staro Čiče.
U kategoriji M - A prva je bila ekipa , moja ekipa , DVD - a Buševec , druga je bila ekipa DVD -a Mraclin II , treča ekipa DVD - a Staro Čiče , četvrta ekipa DVD - a Mraclin I i peta ekipa DVD -a Rakitovec . Čestitke najboljima .

A sad malo o samom XI Kupu Turopolja .
Na ovogodišnjem izdanju Kupa nastupilo je dvadeset i jedna ekipa u kategoriji M - A i jedanaest ekipa u kategoriji Ž - A .
Najbolje u kategoriji Ž -A bile su ekipe DVD - a Staro Čiče na prvom mjestu
, DVD -a Odranski Obrež na drugom i DVD -a Potok na trečem mjestu .
Najbolja u kategoriji M - A bila je ekipa DVD -a Paukovec , druga ekipa DVD - a Belajske Poljice i treča ekipa DVD - a Zagradci I .
Ovo izdanje Kupa bilo je jedno od najboljih u povijesti po brojnosti ekipa i po samim rezultatima .
Ovim putem zahvaljujem svim ekipama koje su nastupile na Kupu te ih ujedno sve poziva da i dogodine dođu u Buševec na dvanaesto izdanje Kupa Turopolja .

Pozdrav svima i do čitanja !!!!

Post je objavljen 07.08.2008. u 14:53 sati.