Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rudarka

Marketing

Još 48 sati... + update

Hi hi... Zadnjih dana volim kad me ljudi pljuju. Ima šanse da ih zgazim kao bube... (to ide ovima bez linkova - ne, ne, neću ih izbrisati!)

A sad najnovija priča o gostima - Dojčland šogorica bila prije tri - četiri godine uBosni (onda se tamo išlo u šoping po robu, tenesice, cigarete...) - naravno, mi ju vodili. I sad je odlučila da bi to bilo baš super - nema veze što to nije "iza čoška"... burninmad Nije bilo šanse da ju uvjerimo na finjaka da se tamo više ne kupuje - ako neke moje najnaj (recimo "racionalne") ženske s posla tamo ne "pazare" - prekriži stvar!

E da, da se ovdje spomene da do dotičnog mjesta od nas ima dobrih 60-ak i više km (gorivo) + autoput (cestarina) - pa još dva puta - gore/dolje. Toliko o troškovima!

Tu sam u priču uplela svoju best friend koja nikad tamo nije bila - pa je rezultat bio - ja (nakon svađe sa šefom koji se friško vratio s g.o.) "pobjegla" ranije s posla, ona isto i predraga mi gošća iz Dojčelanda koja je zapravo htjela u dotičnu zemlju obećanu - Bosanka Gradiška!! Juhu!!

I onda smo stigle nedaleko naše grane. A tamo krkljanac ljetni. I naravno, predragi kamiondžije, cisternaši i ostale "velike" zvjerke....

Što bi pametna žena učinila?

a) muškarac bi se nakon pet minuta, najviše 20-ak okrenuo i vratio doma

b) žena bi se snašla - npr. otišla pješke, pa eventualni tahi do lokacije dotičnog "Šoping centra" - livade s štandovima (otprilike kao Borongajski plac - if you know what I mean)

c)žene bi pizdile i čekale...

E pa jebiga, mi smo bile pod c). Načekale se TRI sata!! Ja ljuta, jer je šogorica trebala "otkazati" i reći da se vratimo, Šogorica je pak pizdila jer joj je bilo "šmucig", a ova treća se luudo zabavljala u stilu "ajde, smiri se, otići će oni doma.." thumbup

A kad smo prošle famoznu granicu - krkljanac i s druge strane. Plac nam se zatvorio nakon 45 minuta šopinga, što nas nije spriječilo da spiskamo sve pare (jelte, dotična Dojčlanderica NIJE promijenila svoje prefine Ojre u kune, a bome nije ih usitnila ni u sitnije, pa je pizdila da ona ništa ne može kupiti jer joj nezgodno mijenjati 100 Ojra...).

Nema smisla da guglam kakve sam si prelijepe Lacosta tene kupila, kad su takav lažnjak da ih nema na netu. No, boje su crvene - i jaako su udobne (udobnije od originala koje sam isprobavala nekidan u Zg.)

A onda povratak!

Naravno da je Dojčlanderica preskočila dio sa čevapima, pivom i pišanjem u pristojnom restaču - a nas dvije glupače bile prefine da joj skrešemo u lice da nam je to DUŽNA nakon tri sata čekanja na suncu. Jebiga, vječne plavuše....

Vratili se ovim MAPA krajem - Bosanka Gradiška - selendra s "onu stranu Save" - Granični prijelaz Jasenovac (ne znam što je s one strane).

Do DUBICE nismo stigle...

Malo je neugodno ako čovjek razmišlja koji je danas, jučer dan i što smo slušale lokalni hrvatski radio sa našim Budnicama - he he... No, da je u blizini bilo milicije - brzo bih ja to ugasila i treptala. Šta drugo da tri žene rade... zubo

No, sela su uglavnom muslimanska (đamije + jedno sa pravoslavnom crkvom), više - manje sređena sa po jednom do dvije bogataške kućerine...

Puno zelenila, obrađenih polja... Nice...

I za kraj, stale u selu našem malom na kavu, sok i pivo.

I, tko je platio??

Dojčlanderica?? (nakon što je promijenila sto Ojra?)

NEEE... headbang

Update: Pa ja mislila da ćete shvatiti da sam JA platita tih faking 50 i nešto kuna. Nudila žena "svojih" 30-ak jer - eto - "nema više"... burninmad

No da, sutra ujutro ih odbacim do aerodroma i ostavim (nek' si onu aerodromsku skupu kavu sami plaćaju!!) jer Guzda ode raditi, pa je transport do Flug-a spao na moja nejaka leđa.

Onda odradim zadnji dan na poslu - podijelim zamjeniku sve svoje radne zadatke i odoh ća... pjeva - na g.o. !!!! cerek

Još smišljam kaznu za Guzdu! Šta bih si mogla kupiti za silne pare, a da njega najviše pogodi u srce???

Torbicu?

Ma kakvu torbicu, torbetinu!!! cerek


Post je objavljen 06.08.2008. u 21:33 sati.