Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dvdbusevec1900

Marketing

28. i 29.06.2008. Lekenik i Paukovec

Na natjecanje u Lekeniku zaputile su se naše dvije ekipe M - A i Ž - A te smo se po običaju dobro zabavili .
Cure su u obje vježbe imale solidna vremena viježbi ali ne i bez grešaka.
Muška ekipa je odradila čist solidno , prva 33.7+10 greške a druga čista 36 i neke sitnog, tak da smo se plasirali u super kup.
Prvi suparnik u super kupu bila nam je ženska ekipa Starog Čiča , bilo je malo napeto al smo prošli dalje . U drugom krugu suparnik je bila ekipa Belajskih Poljica koju smo igrom slučaja i pokojom greškom manje dobili i ušli u finale.
U finalu nas je čekala ekipa Našica koja nas je na kraju i pobijedila te osvojila super kup u Lekeniku a ujedno su bili i pobijednici Kupa Lekenika .
U ženskoj konkurenciji najbolje su bile cure iz Strarog Čiča. Čestitke i pozdraf!!!
Poslije smo lagano feštali čekali proglašenje bolje reći ubijali vrijeme do proglašenja a po proglašenju zaprašili smo domom jer nas več drugi dan očekivalo natjecanje u Paukovcu.

Dan poslije Paukovec nesnosna vručina i sparina te malo hladovine.
Na natjecanje smo otišli s Ž -A ekipom koja je bila kompletna i čitava nakon Lekenika .
Cure su napravile viježbu 43.7+10 dodatka i završile na trečem mjestu iza Breškog Jalševca i Novog Marofa.
U finalu super kupa nastupile su ekipe Bijele Gorice M -A i ekipa Breškog Jalševca Ž -A . Pobjednik je na kraju bila ekipa Breškog Jalševca . Svaka čast cure.

Ovim putem se ispričavam što skoro mjesec dana a možda i duže vrijeme nije bilo novog posta da blogu DVD -a Buševec jer sam imao tehničkih poteškoča s kompom i internet vezom a ujedno sam od 16. - 30.07.2008. bio na dislokaciji na otoku Lastovu gdje pristupa internetu nisam imao . Pa ču za koji dan ažurirati sve nove vijesti i napisati nove postove jer sam u zaostatku od nekih sedam natjecanja .

Pozdrav iz Buševca !!!!

Post je objavljen 06.08.2008. u 14:00 sati.