Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ocibojekestena012

Marketing

ewo za sve one koji slusaju "porotu"

undefinedNa moju velku žalost moram vas obavijestiti da je bend zvan Porota prestao postojati. Vjerojatno vas zanimaju razlozi ovog događaja no mislim da članovi benda imaju pravo da to zadrže za sebe. Svim fanovima želim zahvaliti na uvjek spremnoj podršci (uvijek ste zajedno samnom skakali u prvim redovima) što je jako utjecalo na to da ovaj bend traje ovako dugo.

Kažu da svemu lijepom dođe kraj, i unatoč tome što ne vjerujem u to, mislim da je ova odluka možda ipak najbolja za osobu koja ju je donjela. Ne znam da li znate koliko je teško imati kvalitetan bend u Hrvatskoj... Evo možda je ovo jedan od dokaza da kvalitetni bendovi ovdje jako teško opstaju.

Glazba Porote uvijek će postojati na vašim hard discovima i u srcima... Uostalom tko zna, možda jednog dana netko od njih kaže, idemo krenuti dalje, ništa nije nemoguće! U meni još uvijek živi ta nada pa eto možda mi se želja ostvari za par godina kada se rješe neki problemi.

Lijepi pozdrav svim dragim ljudima koji su uvijek bili otvoreni njihovoj glazbi i koji su je, unatoč onom demo predznaku, jako voljeli.
undefined

Post je objavljen 06.08.2008. u 12:06 sati.