Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/newjerseygirl

Marketing

...sva sam nikakva...

kao sto se iz naslova da zakljuciti, nisam bas najbolje volje!
danas smo ja i D. i jos par osoba prvi puta ovog ljeta otisli na plazu. do sada nisam imala zelju ici jer smo se svaki dan kupali u bazenu i uzivali oko kuce. buduci da danas nismo imali nikakvih planova odlucili smo otici na plazu. ocean nije bio tako hladan, samo je voda bila jakooooo prljava od morske trave. cak ni valovi nisu bili tako strasni...samo da nije bilo te travuljage. naisli smo i na par meduza koje smo obisli u sirokom luku.
najvise mi je od svega smetao pjesak, koji se zavukao u svaku poru moje koze i dosadni galebovi koji su nas u jednom trnutku i napali pa smo ih tjerali tako da smo bacali japanke na njih.
nakon svega na povratku kuci me pocela boliti glava i sada 4 sata kasnije cak ni uz asistenciju tableta ne popusta.
uz glavobolju imam i dvije ogromne "sljive" na nogama jer smo jucer ja i D. -eva ujna spustale televizor sa police a sam televizor je sigurno tezak jednu tonu. plan je bio iznjeti ga iz jedne sobe u hodnik, a na kraju jedva smo ga spustile na pod. u jednom trenutku nam je poceo kliziti iz ruku, pa je meni pao na noge tj. natkoljenice. onda sam ga morala jos neko vrijeme drzati tako dok ona nije izvukla ruke pa da ga sa sigurnoscu spustimo do poda. uglavnom danas se pocelo plaviti na nogama, a vrhunac modrica ocekujemo za koji dan!

sada idem u horizontalni polozaj, staviti neki film u dvd player i potjerati sve koji su oko mene iz sobe (to ukljucuje Pennya i Cicia). samo se nadam da ce mi glavobolja popustiti!

cujemo se za koji dan kad budem malo bolje (volje i opcenito!)

pozdrav svimawave

bye

Post je objavljen 06.08.2008. u 02:57 sati.