Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/godisgay69

Marketing

Nema smisla pisat naslov........

Obožavam ovo...Obožavam kad sam u kurcu...Obožavam kad mi se raspoloženje promjeni za trenutak.Obožavam kad vak ko sad neznam ni sama zašto.Obožavam život.Obožavam ovaj ovaj jebeni prokleti život.

Obožavam pisat tu riječ "obožavam" koja me tak živcira.Obožavam to što niko neće pročitat ovaj post.Obožavam jer znam da se nikom neće dat.Obožavam to što sam baksuz.Obožavam što znam da to ljudima smeta.Obožavam i jebe mi se živo.Obožavam što me neki uporno oće promjenit i napravit od mene nešto što nisam.Obožavam što im to ne uspjeva,kolko god se trudili,jer sam tak jebeno tvrdoglava.

Obožavam to što mi se jebe za tuđa mišljenja i za sve živo.Ko što rekoh,obožavam to što sam tolki baksuz.Obožavam to što imam 17 i mislim da ima vremena da nešt se sredi u mom životu.A znam da neće.Obožavam se napit i sjedit sama pijana i čekat da se otreznim, jer znam da će to potrajat.

Obožavam sjedit i slušat priče kak bi se treala unormalit i ponašat se zrelo i odgovorno.Heeeeeeeej ljudi,pa kak ne svaćate?JA to nikad neću bit...Neću i gotovo....Nevidim šta vi imate od toga što ste stalno trezne glave i igrate po pravilima...

Aj nek mi neko napiše definiciju života....Živit ću po toj definiciji...Hoću, OBEĆAVAM...

Post je objavljen 03.08.2008. u 23:23 sati.