Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/jamalajadna

Marketing

ZA DEČKE: KAKO UTJEŠITI CURU KADA PLAČE?

Utješiti curu? Dečki se samo čekšaju po glavi, jer ne znaju što napraviti. To je zato što su cure puno emocionalnije od dečkiju, pa i gubitak omiljene stvari može ih tjerati na plač. Pa da se ubuduće ne češkate po glavi... čitaj... za sve postoji lijek!

Hm... stvar poprilično (ni)je grozna. Zapravo, stvar je u tome kolika je ta stvar teška. Ako ti je curi umro netko vrlo blizak ili iz obitelji, ne možeš je natjerati da iste sekunde prestane plakati. Tada je najbolje pustiti curu da se isplače, pitati ju nešto ako treba, pa ak kaže da hoće biti malo sama, OBAVEZNO ju poslušaj. Ako ne poslušaš, cura može djelovati vrlo agresivno čak može doći i do svađe, pa to nije baš super, to samo više može pogoršati stvar. Zato je pusti sat, dva da se smiri, a ti dokle odi u trgovinu, kupi nešto što voli, ali odi samo ako to ona zatraži. U tim trenucima trebaš koji put biti i potpora. Cure su različite i neke će tražiti potporu, a neke malo mira da razbistre misli.

Ako cura traži potporu: ŽUTA MINUTA : ne brini nećeš morati plakati za njom, ali joj kaži neke riječi utjehe. Npr. bit će sve u redu, imaš mene ja ću uvijek biti sa tobom, ne moraš se brinuti.

Ako cura traži mir: ŽUTA MINUTA: odi na neko vrijeme, i ne pričaj. Samo šuti, i stavi se na njeno mjesto. Sve će ti biti jasno!

ZAKLJUČAK: ma koliko se činilo teškim za odraditi, ili nemogućim, utješiti curu ili NEMOGUĆA MISIJA, više nije nemoguća. Ove savjete nemoj samo čitati, već ih i primjeni!
....cure i vi komamjte da vidim kako vi gledate na ovu situaciju........


Post je objavljen 05.08.2008. u 10:13 sati.