Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nesvrstani

Marketing

Todorić: Superheroj naših dana

Pročitaste li jučer vaše omiljene jutarnje novine? Ne imadoh sreću to nedjeljno jutro osobno obogatiti takvom čašću, no igrom sudbinskih silnica, jutros, s vremenskom distancom imadoh prigodu i čast u vrletima Neta, pronaći taj velikanom nadahnut tekst o kojem se priča. To štivo, prijemčljivo svakom našem seljaku, radniku i poštenom intelektualcu koje će naše male, obične ljude inspirirati u nastojanju kako vlastitim zalaganjem, uz minornu podršku moćnih pokrovitelja mogu ostvariti sve svoje snove. Uzvišena je to, a opet skrušena, nadasve velebna priča o heroju naših svitanja, trudbeniku naše grude, misliocu bez premca i kraja, jedinom i vječnom Ivici Todi Todoriću.
Pročitajte, ako već niste, tekst koji će ući u anale hrvatskog novinskog uvlačništva, a pisca teksta, koji se ugodno smjestio (ne samo) u crvenom Todorićevom helikopteru, lansirati u visoke sfere najvećih domaćih analnih umjetnika pisane riječi. Hoće li i kada, «gospodin predsjednik Todorić», kako ga oslovljavaju svi njegovi djelatnici, pustiti sretnog zatočenika, saznat ćemo nadam se u slijedećih nekoliko dana.
Stipe Božić, GSS i hrvatski speleolozi u stanju su pripravnosti i spremno čekaju poziv za akciju spašavanja pokraj svojih helikoptera u Divuljama. Jergovića su ono nekidan uspjeli izvući iz sličnog analnog ambisa jednog drugog heroja suvremene Hrvatske, a sve na radost puka i vjernih čitatelja.
Do tada uživajte u sladostrasnim opisima najvećeg hrvatskog muža u epskoj sagi o njegovim uspjesima i strahovima, dvojbama i nemirima. O tome kako gaji svoju strast za plodnom zemljom, kako ga nerviraju tuđe male oranice na njegovoj baranjskoj ravnici, kako požudno ljubi moćno rogovlje najdražih simentalki, kako svršava nad imenima najdražih zaposlenika...
Uživajte i željno iščekujte sljedeći nastavak serijala.


Post je objavljen 04.08.2008. u 14:53 sati.