Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tennant

Marketing

Zabraniti Mihelu Hadrian, a ne Thompsona

Čitam pismeni uradak Mihele Hadrian objavljen na internetu 29.5.2008. godine pod naslovom "THOMPSONOV KONCERT - SRAMOTA ZA ZAGREB".
Na početku ona piše da ju je vijest o navedenom koncertu natjerala da iz bolesničke postelje sjedne za računalo... Kojeg li žara (ili bolje rečeno, koje li mržnje prema Thompsonu). Piše ona u tom svom famoznom radu da taj koncert organizira zbor braniteljskih udruga i da nju muče pitanja "na koje se to branitelje odnosi i koga su oni uopće branili i od koga ?" Kada to čitam meni se postavlja pitanje "s kojeg je planeta Mihela došla ili je pak spavala zimsko-proljetnji-ljetni-jesenji san godinama odnosno desetljećima".
U nastavku, Mihela piše da nju osobno treba obraniti od "Thompsona, njegovih ustaških pristaša, ustaških obilježja, mrtvačkih glava, crnih košulja i njihovog divljanja" .
Nigdje u tekstu, Mihela ne daje adekvatno obrazloženje što je to Thompson navodno zgriješio. Jasno, jer takvo obrazloženje niti ne postoji pa čak ni onda kada ga trebaju dati gorljivi protivnici Thompsona. Samo se govori o grijesima Thompsonovih pristaša, što je vrlo neprecizno i netočno budući da je ogroman broj "Thompsonovih pristaša" i pitanje je koliki broj (ili %) se nedozvoljeno ponaša. Ili autorica možda želi reći da se svi koji slušaju Thompsona služe nedozvoljenim simbolima!????! Teška je to optužba!
Ako se (mali) dio navijača loše ponaša, nećemo zabraniti nogometni klub. Tako nećemo zabraniti ni pjevača, zbog par huligana koji se nađu među mnogobrojnim posjetiteljima koncerta.
Tko je Mihela Hadrian? Zanimljivo, piše da je bivša pjevačica. Nikad čuo prije za nju i njene pjesme, valjda nije bila neka pjevačica. Nadalje, piše da je autorica erotskih romana i priča. MA, NJU TREBA ZABRANITI! Osim što neosnovano piše protiv Thompsona, njene priče i romani su takvog sadržaja da truju duše (posebice mladih).
Tko je Thompson? Pa to svi znamo, zar ne? Marko Perković Thompson je pjevač koji pjeva pjesme koje govore o ljubavi prema Bogu, domovini, obitelji. Nadalje, on je svoj život na ratištima riskirao iz dan u dan braneći Hrvatsku i njezine državljane (braneći između ostalog i Mihelu Hadrian).
I za kraj, valja reći da oni koji istupaju protiv Thompsona samo utječu da on bude još popularniji. Uz Thompsona tada staju i oni Hrvati koji inače ne slušaju (previše) njegovu glazbu.

Post je objavljen 04.08.2008. u 10:54 sati.