Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/toyanima

Marketing

ČEGA SE PAMETAN STIDI, BUDALA SE TIME PONOSI!

Beogradska turistička agencija Vekol turs predstaviće novi turistički program, koji obuhvata obilazak mesta u Beogradu u kojima je boravio jedan od najtraženijih haških optuženika Radovan Karadžić.
Kako je agenciji Beta rečeno u Vekol tursu 31. jula biće organizovana promotivna tura za novinare, a nakon toga moći će da se prijave i svi zainteresovani turisti.

Tura će trajati oko 1,5 sat, a stranim turistima taj program će biti ponuđen u okviru panoramskog razglednja Beograda.

"Tura obuhvata obilazak zgrade u kojoj je Karadžić stanovao, mesta gde je doručkovao, prodavnice u kojima je kupovao i ispred kojih je pio pivo, kao i kafane \'Luda kuća\' i palačinkarnice \'Pinokio\'", navode u toj agenciji.

Kako je rečeno, tura obuhvata i obilazak trase linije gradskog autobusa 73, koji saobraća do Batajnice, a kojim je navodno putovao Radovan Karadžić kada je uhapšen.

U agenciji Vekol turs očekuju veliko intreresovanje stranih turista za ovu turističku atrakciju, a do sada su, kako kažu, najveće interesovanje izrazili strani novinari.

Vekol turs, koji se bavi dovođenjem stranih turista u Srbiju, već u ponudi ima ture kao što su : "Nikola Tesla", "Emir Kusturica - Mećavnik i njegova filmska ostvarenja" i "Maršal Tito".

Kako izlažu mnogi psihijatri Karadžić je voleo publicitet (nije mu tihovanje bilo blisko) i kad ovo čuje sigurno će biti zadovoljan.A zadovoljni su sigurno i oni koji leba jedu od ekskluzivne vesti i atrakcija.

Post je objavljen 03.08.2008. u 19:56 sati.