Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/roberta11

Marketing

UŽIVAJ, JEDNOM SE ŽIVI

Svima nama mladima život se uglavnom vrti oko ljubavi, frendova, izlazaka, svađanja sa starcima...


Nekad nam se čini da se sve oko nas srušilo u trenu, da nas nitko ne razumije, da nas nitko ne sluša i onda nam je teško. Zatvorimo se u svoja četiri zida i razmišljamo o svemu - u takvim trenucima ja se uvijek pitam, 'Zašto se baš meni to trebalo dogoditi?!' Sve nam je crno, ne vidimo ništa lijepo...

Ali onda dođe novi dan. Vidiš svoje frendove i frendice s kojima možeš razgovarati i uvijek te nasmiju i razvesele! Javi ti se dečko ili simpatija, nekako se izvučeš u školi i napokon dobiješ koju dobru ocjenu i sve se nekako vrati u normalu, sve ti je lijepo, uživaš u glupostima koje ti dan prije ne bi ništa značile... I onda shvatiš neke stvari.

Svi ćemo u životu imati teških trenutaka, ali bit će i onih lijepih, samo treba malo vremena da razmisliš o nekim stvarima i kad-tad se sve posloži na svoje mjesto! Treba uživati u životu, znam, to mi svi govore, ali ne treba se brinuti oko sitnica i misliti da se jedino nama takve stvari događaju. Milijuni ljudi na svijetu prošli su vjerojatno i gore stvari od onih koje nas brinu i oni su to preboljeli i sada su sretni.


Život je lijep, samo ga takvog doživi, uživaj party, JEDNOM SE ŽIVI!

VAŠA MALA S OSMJEHOM........
smijehsmijeh


Post je objavljen 03.08.2008. u 12:34 sati.