Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/2stranaljubavi

Marketing

Boli me glava od cijelodnevnog buljenja u kompjuter i traženja linkova tipa "kako pušiti"!!! inače, ne pušim baš duhan;)
Iako mislim da mi lekcije iz toga nisu potrebne ipak volim pogledati kako to drugi rade, pa ti i isprobati na svome momku. Danas je rekao da mu se svidjelo... Bili smo na otvorenom i bilo je 5 sati popodne:)
Isprva sam mislila pisati isključivo o ljubavi, ali ipak mislim da ljubav nije potpuna bez sexa. Makar ne sa osobom koju voliš i kojoj si se spreman prepustiti.
Iskreno, meni je moj momak prvi s kojime sam spavala i nadam se da će biti i zadnji. Ipak se ne osjećam zakinutom za nešto, s njime sam naučila sve šta sada znam. Mislim da mi nitko drugi ni nije potreban.
Prvi put nije naravno bio bajan, ali smo se dobro nasmijali:) tako da mi to iskustvo ipak nije ostalo u ružnom sjećanju. Sjećam se i prvog puta kada sam mu popušila... Bilo je to u zamračenom prostoru punom naših prijatelja koji nisu ništa slutili. Sada mislim da i nisam bila baš normalna šta sam sve radila.
Bla bla bla, ja samo o sexu... Danas sam nekako napaljena, a ništa od sexa... Cure će znati zašto... Zato se ispričavam na svom prostom jeziku;)
Dragi moji, to je sve za sada!!!
Velika pusetinanut

Post je objavljen 01.08.2008. u 21:09 sati.