Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/jonasbrothers1

Marketing

JoNaS bRoThErS

Jonas Brothers se sele u Teksas?

Očito su Jonas Brothers kupili novu kuću u Teksasu.

E! Online javlja da imaju kuću sa šest soba u Vaquerou, zajednici zatvorenoga tipa u Westlakeu, gradu u sjevernom Teksasu. Podaci Tarrant Countyja pokazuju da je trio dao ovlaštenje svojoj majci, Denise Jonas, da kupi nekretninu vrijednu 2,8 milijuna dolara. Glasnogovornik benda odbio je dati komentare u vezi s njihovim novim stambenim aranžmanom iako su Jonas Brothers već viđeni na tom području.
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us

JONAS BROTHERS - BURNIN' UP (RAPLESS VERSION)
Braća Joseph, Kevin i Nicholas Jonas iz New Jerseya u kolovozu će objaviti treći studijski album 'A Little Bit Longer', pjesma 'Burnin' Up' je najavni single, dostupna je u ovoj, te u rap verziji u kojoj je rime 'izgovorio' njihov bodyguard Big Rob.




Jonas Brothers na strani Miley Cyrus


Joe Jonas, frontman grupe Jonas Brothers stao je na stranu 15-godišnje pop senzacije Miley Cyrus, čim su se na internetu pojavile živahne slike zvijezde Hannah Montane.

Iako Jonas kaže da sporne slike još nije vidio, vjeruje da se Cyrus može izdići iznad medijske hajke kojoj je izložena otkako su fotografije počele kružiti internetom. Na jednoj fotografiji čistunska Cyrus nosi oskudnu odjeću dok leži u krilu nepoznatoga muškarca, a na drugoj povlači majicu kako bi pokazala svoj zeleni grudnjak. Jonas je za US Weekkly rekao: "Mi smo njezini dobri prijatelji, čuvat ćemo joj leđa i volimo je do besvijesti. Mislim da samo treba naći pravi način da izađeš iz toga. Kao što se kaže – nitko nije savršen i svatko čini svoje greške. Mislim da to treba tako gledati i prihvatiti te na dostojanstven način izaći iz svega." The Jonas Brothers sprijateljili su se sa Cyrus tijekom njihove sjevernoameričke turneje Best of Both Worlds, prošle jeseni.


Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us

Post je objavljen 01.08.2008. u 20:42 sati.