Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/osfbratstvo

Marketing

Jutarnja molitva



Slavim Te, Oče Nebeski na početku ovog novog dana. Budi hvaljen i slavljen po svom stvoru koga si po svojoj volji, a po Majčinoj želji, stvorio i udahnuo mi besmrtnu dušu. Primi mene, moju besmrtnu dušu i moje tijelo! Sebe stavljam u Tvoje Očinske ruke i daj mi milost da te danas slavim, hvalim i proslavim i dopusti mi da se jednom , po Tvojoj volji, vratim u Tvoj očinski dom!
Slavim Te , Isuse Kriste, Sine Oca vječnoga. Budi hvaljen i slavljen od mene grešnika za koga si umro na križu, prolivši svoju predragocjenu krv. Hvala Ti, Isuse, što si me otkupio i oprostio mi sve moje grijehe.
Slavim Te, Duše Sveti, Ti ljubavi Oca i Sina. Slavim Te sa svetom Crkvom, koju Ti Duše posvećuješ i uvijek iznova rađaš svetost u Kristovoj Crkvi.
Slavim Te, Presveto trojstvo, Bože koji si jedan u tri Božanske Osobe i zajedno sa Blaženom Djevicom Marijom, Majkom našeg Gospodina Isusa Krista, iskazujem Ti hvalu i slavu i ljubav što si nam se kao Ljubav objavio.
Slavim Te Bože i zahvaljujem Ti što si Blaženu Djevicu Mariju, Isusovu Majku, dao da bude i naša draga i ljubljena Majka. Ona me majčinski ljubi i brine se za svu svoju djecu neizmjernom ljubavlju i vodi nas u spotnaju Božanske Ljubavi
Budi hvaljen i slavljen Bog u vijeke. Amen!


Post je objavljen 01.08.2008. u 20:29 sati.