Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/acmilancroatia

Marketing

Ancelotti pokazao srednji prst navijačima Juventusa

Photobucket

Na Trofeju Tim nastupaju Milan, Inter i Juventus, a svatko sa svakim igra po jedno poluvrijeme. U tim se uvjetima najbolje snašao Milan, koji je pobijedio gradskog rivala 1-0, a Juventus nakon penala. Jedina momčad koja nije nikoga uspjela pobijediti je prvak Inter. Jose Mourinho je debitirao s dva minimalna poraza.

No u prvi plan je ipak izbio trener Milana Carlo Ancelotti. Tijekom dvoboja njegove momčadi protiv Juventusa navijači Torineza su vrijeđali bivšeg trenera svog kluba. Ovaj to nije mogao trpjeti i 'pozdravio' ih je srednjim prstom.
- Da, napravio sam to. To je bio moj odgovor tim glupanima. Čak ni sada, kada razmislim o svemu s distance, ne bi reagirao drugačije - pričao je poslije Ancelotti.

- Nema potrebe da se pregledavaju snimke i traže dokazi da se ovo doista dogodilo. Priznajem da sam to napravio - dodao je.
Neuobičajno žestoki Ancelotti bio je trener Juventusa od 1999. do 2001. godine, no to ga nije spriječilo da reagira na ovakav način.
- Nikada prije nisam napravio ovako nešto, a možda nikada ni neću. Ali nisam više želio trpjeti njihova dobacivanja i vrijeđanja. Toj minornoj skupini ljudi bolje bi bilo da su ostali doma - završio je očito iznervirani Carlo Ancelotti.



Post je objavljen 01.08.2008. u 19:43 sati.