Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/acmilancroatia

Marketing

Capello: Milan je glavni favorit za Scudetto

Photobucket
Izbornik engleske reprezentacije Fabio Capello vjeruje kako je njegov nekadašnji klub Milan prvi favorit za osvajanje naslova prvaka Italije ove sezone, te dodaje kako je Ronaldinho u tom klubu pronašao savršenu sredinu za sebe.

Od predstojeće sezone Serie A očekuje se da donese jedno od najneizvjesnijih natjecanja u posljednjih nekoliko godina, a u konkurenciji za naslov bit će četiri do pet klubova.

Capello Milan vidi kao glavnog favorita, a prokomentirao je i situaciju u ostalim kandidatima za naslov: "Ronaldinho je pronašao idealnu sredinu za novo rođenje. Milan je sada prvi favorit za Scudetto. Fiorentina još nije spremna, ali imaju momčad koja me najviše intrigira i oni mogu završiti blizu vrha lige.

Juventus ima izbalansiranu momčad, jaku u svim dijelovima terena, a Poulsen je sjajno pojačanje. Totti s razlogom govori kako Romi treba još pojačanja, Mutu bi bio savršen za njih. Igrač koji bi ove sezone mogao eksplodirati je Cassano, ali to ovisi o njemu. Mourinhu moramo dati vremena."


Post je objavljen 01.08.2008. u 17:47 sati.