Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/buckadebeljuca

Marketing

Službena objava :)

Evo da i službeno objavim... vratilaaaa sam se!!!
A znam da sam vam svima falila sa svojim zločestim komentarima i dosadnim postovima.. Al curke morala sam i ja jednom opet doć.. I nisam nikom ostavila zločest kom. Drago mi je da je nekima bolje, da su neki odlučili zdravije, a jako mi je žao kaj nekima nije opet dobro...

A najviše od svega mi je drago za našu reduction girll.. Naša buduća mamica.. Tak mi je drago, neopisivo... I nadam se da će nam javljat svaku sitnicu i sve kaj će se dešavati s bebicom i s njom. Mala čestitam ti!!!!

A sad mogu malo o sebi i o moru.
Na moru je bilo jednom riječju savršeno... Super. Crna sam vam ko ciganka, hihihiihih,da, da,da, jesam i kaj mi možete.. belj Baš sam se lijepo zabavila i provela.. al neda mi se u detalje.. To samo da znate..
Mislim da je najvažnije da vam kažem ovo. Otišla sam na more s 66kg, i vratila sam se s 67.200kg. Ali me sada poslušajte.. Svaki dan je bio laight doručak, pršuti, zimska, kobasa, čajna, sir... I do dvije šnite kruha. Nekad su bile čak dvije krafne. Obilan ručak svaki dan, sladoledi, sokovi, večere.. I sve isto tako light ko kakav je i doručak bio. Hm..I mislim da sam upravo ovim odlaskom na more, na skoro 3 tjedna dokazala ono što vam pričam posljednjih par mjeseci. Ako zdravo smršavite teže ćete se opet zdebljati. Važniji su dugoročni rezultati, bar si tak ja mislim.

No, još samo da vam kaažem. Od sad sam i ja na dijeti, ostalo mi je za skinuti još 10-ak kila, a to mi je u cilju prije Božića i Nove Godine..I onda zatvaram konačno poglavlje o dijetama i mršavljenju..

Cure budite mi dobre i nadam se da me niste zaboravile u ovih 2-3 tjedna.. Pusa svima!!

Post je objavljen 01.08.2008. u 10:37 sati.