Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zivotpisecudneprice

Marketing

Jos malo smjesnih događaja...

Evo jos par smjesnih stvari od proslog ljeta, kad sam bila kod bake, pa da si produzujete zivot smijehom, he, he........

-uglavnom bili mi vani, i pricamo malo o mobitelima, sad se vise i ne sjecam o cemu tocno, i sad moj frend meni kaze "lako tebi ti imas onaj Seny Oricsson, ovaj Sony Ericsson" (naravno mi svi na podu od smijeha)

-nije proslo ni par minuta, promjenili mi temu, nakon ovog, naravno, i tako pricamo malo o skoli, matematici, racunanju, a kad ono jos jedan biser, opet on, naravno (a tko bi drugi kad imamo njega), "ja ti to sve oduzizmem, ovaj oduzmem" (svi ponovo na podu)

-i da se nebi reklo da je samo on bio u elementu, bila je i njegova sestra, pa je izjavila da ga sad ima u casi (flasi), zapravo u saci (he, he, he...... mi opet na podu........)

-krenuli mi ozbiljno razgovarat (mos mislit), kao kamo bi mogli van, a kad cujes mog brata, "pa mogli bi u diško............, disko sam mislio", (he, he, he.........mi gotovi..............)

-i tako smracilo se, nismo isli nigdje (u nikakav diško iliti disko), ostali smo vani, i sad moj brat sjedne na travu, a moja frendica (sestra od onog prvog bisera) kaze "valjda nema kace" (to inace znaci zmija), al on ju je cuo, da valjda nema gace (mi prasnuli u smijeh po neznam koji put taj dan)

-i dosla njena sestra (takoder moja frendica) s posla, i mi kao prepricavamo dogadaje, i mislimo da je bilo to sve za taj dan, kao bilo bi red, ipak nam je bila zadnja vecer, jer smo drugi dan isli doma, i kao trebali smo se ic spremit, i sad ja ispalim "cekajte me, moram ic pokumit stvari, ovaj, pospremit (he, he, he..... svi ponovo na podu........)

Kratko ali slatko! Taj dan smo svi bili u elementu! Bilo nam je super, a nadam se da cete se i vi nasmijati!!!!!!!!! smijeh smijeh smijeh



Post je objavljen 31.07.2008. u 14:24 sati.