Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/theartofsuicide2

Marketing

†... They don't love me , i can tell, but you do so they can go too hell ...†

POgled u ogledalo... Nekad ga tako mrzim. Ne nije to zato sto se smatram ruznom ili sta ja zna kakve glupe uobicajene i maloumne probleme imaju cure mojih godina... Vec zato sto kad s egledam imam neki osjecaj da me ta osoba koja je u ogledalu upozorava na nesto sto radim krivo... Kao da me okrivljuje zbog stvari koje cinim. Zbog cega. Ne razumijem kada sve sto napravim napravim zbog sebe i za svoje zadovoljsto... Cujem je kako mi vice da sam drolja i da sam bezdusna . Aha znaci tako . Trebam se odreci svega sto volim i u cemu uziva, Svega sto samtram dobro za sebe da bi se ti prestala kurcit i piljit u mene tim okrivljujucim pogledom. Sta hoces od mmene. Prvo si zeljela da postanem hrabra da se ne obazirem na to sto mi drugi cine. Da budem prema njima bezobrazna i da ih tretiram kao govna. Nisam htjela. Sada kad sam na tom putu , Na putu da postanem zeljezna kucka ti se opet pojavis sa svojim predivnim crnim okicama i ponovno me okrivljujes i kurcis se! Stvarno te ne razumije! Kvragu i ti vise! Ides mi na zivce! napokon se odvojim od svih svojih osjecaja, Nije me briga sto starci grebu jedani na druge i sto ce se mozda rastati, Nije me briga sto to mozda znaci da cu morati otici s mamo zivjet u bugarsku. Nije me briga to sto on kaze da nema curu a sto me jebe svaki dan. Nije me briga jer ja ionako netrebam nesto vise. Netrebam vezu, sto se tice odlaska isto tako me nije briga. Snovi postoje svugdje tako i u bugarskoj. Tamo isto mogu nastaviti zivjet svoj san. Niko mi ga nece uzeti. A taj san definitivno ne ukljucuje osjecaje. Na kraju krajeva ljudi se sastaju i rastaju ,. so what's the big deal?
Sad sam napokon ja ona koja je snazna i rjetko me tko moze pogoditi... I kad pokusa bilo sta. Bilo kakvu emociju pokazati nije ispadne smjesan. I smjesno mi je sto mi se on ispricava sto nemoze doci danas do mene. Sta mi se ima ispricavat?! Kvragu! Idu mi na zovce kad si daju nekakvu obavezu. Kako uopce i mozes bit vezan za nekoga kad je taj netko potpuno druga osoba. Molim te pomozi mi da shvatim nesto sto sam nekada shvacala . Ajde kadi si tako pametna i savrsena. Znas naci tu granicu! Kako se mozes vezati za nekoga toliko puno da places za njime i preklinjes boga sto ti ga onosi? Ajde ... Zaboravila sam kako je to. Sad sam bitna samo ja. Nitko me nije volio onakvi. Svi su pravili budalu od mene i zato me nisu voljeli. Nisu me voljeli zato sto sam za njih bila budala koja se nezna suprostaviti vec se samo poklopi i suti! Sada kad sam kucka sad me se boje i sad me opet ne vole jer sam okrutna i nije me briga za nikoga! Onda opet kada sam svima pokusala ugodit i kad bi trazila samo jednu sitnicu suosjecanja. Jednu jebenu mrvicu razumjevanja , da netko nesto za mene ucini rekli bi da sam egoisticna! E pa sad neka im je ... Od tolikis silnih prica o tome kako sam egoisticna sad tek jesam. Sad ce tek vidjet sta znaci kad je covjek egoist! Ti si rekla da ces me uvijek i bez obzira na sve voljeti! I ja sam tada rekla da mi je to od sada jedino i bitno, i da se oni svi mogi izgubit da me nije briga za nikoga. Prihvatila sam te. Sta sada ne valja. Za sto sam ti sada kriva!? Zato sto sam te previse ukljucila u svoj zivot?! E pa znas sta. Od danas te iskljucujem u potpunosti, iako dio tvoje osobnosti ostaje u meni... Ili veci one lose strane1 Od danas sam samo los covjek. Jedan od mnogih koje je zivot na to natjerao.

....
Nastavit ces me tako gledati?... Ok samo daj. Sumnjam da ces ista s time postici. Ionako te vidim samo pred ogledalom. Idem spavat ..

Ko te jebe!

Image Hosted by ImageShack.us



Post je objavljen 30.07.2008. u 23:50 sati.