Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/narutodemon8

Marketing

3. Kaya VS Sakura

~ pobijedio je Naruta! ~
prošlo je Sakuri kroz glavu i uzdahnula je. nervozno je protrljala dlanove, pa prošla prstima kroz kosu koja joj se slijepila.
zatvorila je oči i stisnula šake, ali ih je otvorila kad je primijetila da su joj dlanovi mokri. ustala se i obrisala dlanove. sunce joj je obasjalo lice dok je gledala Tritona kako prolazi pokraj Andree i nešto joj šapuće na uho, a ona samo nervozno napravi trzaj glavom i prati ga pogledom. pogledala je Naruta koji je skočio iza ograde i leđima se spuštao do tla. stavio je ruke na glavu i nešto govorio, ali ona ga nije mogla čuti. od nervoze i straha joj je sve zaglušilo. sve joj je bilo prigušeno. nije bila svjesna ničega.
~ što ako i ja izgubim? ~
pogledala je svoje ''kolege'' Sasukea, Itachija i Gaaru koji su motrili Naruta. Itachi ju je pogledao, a ona je skrenula pogled.
- Kaya i Sakura! – čuo se Kakashi i kao da ju je prenuo iz polu-sna.
~ mogu ja to!!! ~
viknula je u sebi i krenula. polako je prošla pokraj Naruta koji ju je pogledao i usnama oblikovao 'sretno!', ona mu je za uzvrat rekla 'hvala!'. rame uz rame s Kayom je izašla na pijesak. sunce joj je upeklo oči, pa ih je zaštitila rukom. pogledala je Kayu koja je hodala uspravno i ozbiljno. smeđu je kosu svezala u visoki rep. pogledala ju je i kut usnice joj se izvio u osmijeh. Sakura nije uspjela shvatiti je li to osmijeh nekakvog ohrabrenja ili podli osmijeh. više se slagala s drugom opcijom jer nije Kaya bila ta koja bi nekog ohrabrila – pogotovo ne nju. vjetar je zapuhao i Sakuri kosu razbacao okolo. ohrabrivala se s pomisli da ju Sasuke gleda i da se zbog toga ne smije osramotiti. Kaya je stala i vjetar je opet malo zapuhao, te pomeo pijesak oko Kaye. Kaya se okrenula prema Sakuri.
~ ja ovo ne mogu! ali moram!!! ~
pomislila je Sakura i stala ojađena. zagledala se u pijesak praznim pogledom, a onda ipak okrenula prema Kayi. pogledala ju je i oči su joj zasjale. Kaya je izgledala kao da napeto razmišlja, a onda je podignula obrve kao da je nešto smislila. to je Sakuru malo poremetilo u smišljanju plana, ali onda se vratila planu i promatrala svaki dio Kayinog tijela tražeći nekakav znak njezine slabosti.
- spremne? – upitao ih je Kakashi. trzaj glavama su obje napravile. zagledale su se krvnički jedna drugoj u oči.
~ smislila sam plan! gotova je! ~
Sakura se nasmijala što je Kayu više smrknulo i uozbiljilo.
– onda krenite. – rekao je Kakashi nasmijan kad je vidio kako se njih dvije gledaju

trenutci u tišini su prošli. vjetar je puhao u pozadini. Kaya i Sakura su se samo gledale ne znajući koja da prva napadne. onda se Kaya još više smrknula i stisnula šake. Sakura se primila za džep. u isto vrijeme su iskoračile desnom nogom naprijed. refleksno su bacile shurikene kroz zrak i bacile se u desno. napravile su kolut i ustale se. kao da je ovo bila nekakva zajedničko uvježbana točka. Sakura je stala zapanjena.
~ ista tehnika kao i ja! kako ona to može znati? ukrala mi je tehniku!!! ~
rekla je Sakura u sebi i bijes je porastao u njoj. ne, ne bijes – mržnja! nastavila je skenirati Kayu.
~ moram ju nekako iznenaditi. ~
rukom je bacila kosu kroz zrak, a onda je nešto proletjelo i odsjeklo joj par pramenova kose. skoro je vrisnula kad je vidjela da je to shuriken. ljutito je pogledala Kayu.
~ moja kosa! prokletnice!!! da samo znaš koliko mi je trebalo da to napravim od nje!!! kako se usuđuješ??? ~
Kayi je osmijeh prešao licem. vjetar je opet zapuhao. opet je nastupila tišina. svi su ih promatrali jer su svi znali da je ovo nešto poput jedne osobne bitke u jednom osobnom ratu.
Sakura se zatrčala prema Kayi i Kaya prema njoj. ubrzani koraci su udarali od tlo. obje su se pripremile izvući još po jedan shuriken.
~ u prednosti sam za jedan! ~
Sakuri je poskočilo srce od radosti. Kaya je to tek sad primijetila, pa se naglo uozbiljila. bacile su jedna na drugu po jedan, ali su se obje izmaknule u skoku. našle su se licem u lice i gurnule. odgurnule su jedna drugu, a onda se Sakura okrenula i bacila svoj posljednji shuriken na Kayu koja se u posljednji tren okrenula. shuriken ju je pogodio u ruku, odnosno rame. pala je na koljena i izvukla ga iz tijela. stisnula je šake i udarila o pijesak. suza joj je potekla niz obraz. suza puna boli. par kapi krvi joj je palo pokraj ruke i na ruku.
~ što sam napravila? ~
prošlo je Sakuri kroz glavu, ali nije se pomaknula. promatrala je Kayu s velike udaljenosti kako kleči na pijesku s krvavim shurikenom u ruci. bacila ga je i uhvatila se za ranu. Sakura joj je prišla.
- gotovo je. pobijedila sam. – rekla joj je tiho i kleknula pokraj nje, te joj stavila ruku na drugo rame.
- sanjaj, kučko. – nasmijala se Kaya i prebacila Sakuru preko svog ramena na leđa zdravom rukom. okrenula se i sjela na nju, te joj stavila shuriken koji joj je probio rame pod vrat. – to je bio jedan prljav trik! napadati nekog s leđa! kukavico! – režala je Kaya. – opet, neće mene jedna ovakva rana spriječiti da te pobijedim! -
- varaš se. – usprotivila se Sakura i prebacila Kayu, te sjela na nju. krajem oka je vidjela kako Aleera zadržava AXa da ne utrči u arenu. – samo želim pobijediti. –
- za pobjedu je potrebno više od pustih želja. – rekla joj je Kaya i uhvatila ju rukom za vrat. – potrebna je i sposobnost. – naglo joj je nešto stisnula u vratu i prije nego se Sakura snašla… srušila se. Kaya se uspravila.
- KAYA JE POBJEDNICA! – viknuo je Kakashi i dotrčao do Sakure koja je nepomično ležala. – nesvijest. bravo! dobar plan! – rekao je tiho Kayi i odnio Sakuru izvan arene. Kaya je stajala neko vrijeme na mjestu, a onda skoro pala. AX ju je uhvatio u zadnji trenutak. uzeo ju je na ruke i iznio iz arene.
- hoće li biti dobro? – tiho ga je upitala Aleera.
- naravno da hoće. – rekao je AX i nježno pogledao Kayu. – rana nije duboka. – rekao je i pritisnuo joj ranu na što se ovoj lice zgrčilo. – ma tko nam se to pravi? – počeo joj je tepati.
- budalo, bravo! baš se pravim . – rekla je ova i uspravila se. – da, i ovo je lažna krv. – rekla je sarkastično.
- čestitam na pobjedi. – oglasila se Andrea.
- hvala. – rekla je Kaya.
- da, sve čestitke. – dodao je Triton.
- također. – odvratila mu je Kaya i pogledala Aleeru i AXa.
- što? – upitali su je u glas.
- ništa. – rekla je i odmahnula glavom lijevo-desno par puta. – samo sam očekivala čestitke i od vas dvoje. –
- tek kad finale pobijediš. – odvratio joj je AX. – tek je onda to pobjeda. –
- ne, i ovo je pobjeda. – ispravila ga je Aleera i on ju je pogledao. – pobjeda jedne bitke. –
- sve kompliciraš. – odvratio joj je ovaj.
- ti se ne javljaj. – odvratila je Kaya AXu na što su se svi osim AXa nasmijali.

Post je objavljen 30.07.2008. u 15:20 sati.