Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/toomica

Marketing

8.b razred generacija 07/08

Na samom početku
U prvom razredu bilo nas je 24-ero. Tjekom svih ovih godina, broj učenika našeg razreda neprestano se mjenjao. Iz našeg razreda otišlo je osmero učenika. Sada smo najmanji, ali i najnestašnij razred! Upoznajte nas!

Ekipa za očevid
U ovu skupinu ubrajaju se naši dobro poznati biseri bez kojih razred ne bih bio isti. To su Niko, Matrix, Stipa, Božo, Beljo i Veky. Svaki sat neštao provaljuju i pokušavaju nas nasmijat. Beljo je naš skejter i rado pravi grafite. Matrix, dobro poznati mozak za matematiku te izvrsatan sportaš. Stipa je dobro poznat po svojim forama, pročitanim časopisima i odgledanim filmovima“čudnog“ sadržaja (he he...)U budućnosti se vidi kao kuhar. Osim toga, jako je dobar prijatelj. Tu nam je i Božo koji svoje gluposti i nove ideje voli rado isprobati u školi pa često završi s opomenama. Zbog nekih izjava, mislimo da bih trebao dobiti medalju! Kada su u pitanju gluposti i nestašluk, u tu priču rado se ubaci naš mister Niko.Curama je on već dobro poznat, baš se pitamo zašto? Jel tako cure? He, he...Uvjek ga zanimaju najnovije informacije. Uplašimo li se ponekad gromoglasnog smjeha iz zadnjih klupa, bez brige, to je samo naš Veky, u razredu dobro poznat po svom smijehu. Ponekad se stvarno začudimo kako se može toliko smijat . Sve u svemu, oni su naši razredni biseri koje jednostavno morate zavoljet!

Fantastična četvorka (K.I.T.A.)
To su Kristina, Ivona, Tihana i Antonela. Već su niz godina najbolje frendice. Sve četiri su išle na ritmiku . Ponekad nas znaju dobro nasmijati. Kiki i Hana su odlikašice i kad god trebate pomoć, možete ih potražit. Cure su za svaku pohvalu!!!!

Pinky i Mea
Te dvije cure su se ovu godinu jednostavno našle.Postale su naj... Mea je tu da nas uvjek nasmije svojim glupostima, bez nje razred ne bi bio isti. Pinky je naša darkerica s električnom gitarom.Unatoč njezinoj selidbi u Dračice, nastavila se školovat s nam te smo joj na tome jako zahvalni.

Dika I Nina
Eh, njih dvije se stalno smiju (jedino one znaju zašto). Nina je uvjek spremna za nove pustolovine i zabavu. Obožava narodnjake , zna ih skoro sve. Ona i stipa uvjek zajedno zapjevaju.već dugi niz godina bavi se kuglanjem.Voljela bi postati novinarka.Dika sluša svašta pomalo, ali najviše rock. Već dugo se bavi jahnjem i ide na folklor. Luda je i otkvačena. Njih dvije su najbolje frendice.

GabyTomo i Igor
Oni su više mirnija strana razreda.Ponekad se pridruže curama. Igor je naš novinar, volio bih postati šumarski tehničar. Vrlo dobri dečki s kojima se možete zabaviti!!!!! Tomo –druga Severina.HE HE...,a Gaby je šaljivac na tuđi račun.

Predsjednik Toše Proeski
To je Nino kojeg jednostavno obožavamo. Stalno smišlja neke nove ideje i rođeni je pjevač. Zna svaku Tošinu pjesmu napamet (čak i na makedonskom). Razredna legendo!!!!!!!!!!!

Ančiy i Buba
Bave se folklorom te otkad znaju za sebe najbolje su frendice. Ančy je odlična učenica koja pohađa glazbenu školu. Buba se već dugo bavi jahanjem. U njihovom društvu uvjek se možete nasmijat. Vrlo su simpatične cure.

Marina
Ona je rođeni talent, voli pjevati i plesati. Bavi se hip-hopom. Sigurni smo da će je njezina darovitost u budućnosti biti od velike koristi.

Rado ih se sjetimo
Nažalost, otišli su Matea, Tea, Ante,Luka,Elvis,Dario,Edita i Ivana.Rdo ćemo ih se sjećati!!! Želimo im svu sreću u budućnosti.

Došao i ostao
Naš Veky koji se od početka savršeno uklopio. Svaka čast!!!!!!!!!!!!!!

Zahvala
Hvala učitelju Hrvoju Bolariću i Marij Klobučar koji su uvjek bili uz nas od prvog do četvrtog razreda te profesorici Ljiljani Brajko i Miri Tokić za protekle četiri dodine. Hvala Vam što ste uvjek s nama rješavali naše probleme.


Post je objavljen 29.07.2008. u 19:18 sati.