Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nlo95agan

Marketing

NLO viđen na rabu (29.7.2008)

evo ovako je to bilo...
igram ja cod 2 i čujem na vjestima da je neka baba snimila nlo na Rabu pa sam odlučila napravit novi post...ugl. eto...meni je to više izgledalo kao komet...
Svemirci nadlijetali kvarnerske otoke?

evo...

Naša čitateljica s Raba primijetila "nešto" nad Cresom i Lošinjom

RAB - Što se to u ponedjeljak navečer događalo na nebu iznad Lošinja i Cresa? Naša čitateljica s otoka Raba poslala nam je snimke i fotografije neidentificiranih letećih objekata.

Image and video hosting by TinyPic

Kaže da se oko ponoći pojavilo svijetleće tijelo koje je letjelo brže od zrakoplova te da je djelovalo kao da gori. Bilo je jarko narančaste boje, veliko kao najveće zvijezde na noćnom nebu. Ubrzo se pojavio i drugi objekt, koji je išao u susret prvom, zatim su se sastali, na trenutak stajali jedan pokraj drugoga i potom nestali kao da odlaze u visinu.



Dio događaja pogledajte u VIDEOPRILOGU





još nešto ...

Vratio se iz svemira, kaže da gore ima života!

Mark Kelly doduše ne vjeruje da su mali zeleni bili na Zemlji

TOKIO, Japan - "Života vrlo vjerojatno ima posvuda u svemiru!" To nije tek mišljenje nekog dežurnog zaljubljenika u nebeski svod ili priče o posjetima malih zelenih - to je u utorak na konferenciji za novinare u Japanu izjavio zapovjednik američkog space shuttlea Discovery!

Image and video hosting by TinyPic


Astronaut Mark Kelly doduše ne vjeruje da su izvanzemaljci bili na na našem planetu, i to iz jednostavnog razloga što su svemirske putešestvije prilično komplicirane. "Iz vlastitog iskustva mogu reći da je putovanje svemirom iznimno teško i stoga mislim da alieni nisu posjetili naš planet", kaže Kelly koji se baš nedavno vratio iz svemira u koji je dopremio ključni modul Međunarodne svemirske stanice - milijardu dolara vrijedan japanski laboratorij Kibo.

Post je objavljen 29.07.2008. u 18:47 sati.