Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/malaanja

Marketing

Godišnji odmor!


Eh, da, konačno zasluženi godišnji odmor cool. Dragi naši dobri ljudi, nakratko ćemo Vas napustiti yes i sljedećih dvadesetak dana nas nema no ni na blogu, netu, mailu, nema postova, komentiranja i sveg ostalog. Pokušat ćemo se malo odmoriti od svega, jer nam je odmor zaista potreban.
Nadamo se da ćemo bar malo uspjeti napuniti baterije za sve ono što nas čeka već krajem ljeta. Naravno yes kad se vratimo da ćemo vas zasipati sa iscrpnim izvješćem o provedenim aktivnostima na godišnjem odmoru (gdje smo bili, što smo radili i kako smo se proveli) a sve to ćemo ptkrjepiti i sa brdo slikica.
Također ćemo Vas i obavijestiti kako napreduje akcija "Podarimo Anji osmjeh na lice" koja traje od 14 srpnja do 14 rujna 2008 godine.

Za kraj svima onima koji odlaze na godišnji ili su već na godišnjem odmoru želimo da se dobro odmorite i lijepo provedete, a oni koji još ne planiraju ili su već bili na godišnjem odmoru od srca želimo da se što manje uznoje po ovim ljetnim vrućinama.

Ostanite nam svi veseli zubo i zdravi yes, te svima lijepi pozdrav wave i velika pusa kiss cerek od Vašeg neumornog tria Anje, Jasmine i Tomislava
.






Post je objavljen 29.07.2008. u 13:20 sati.