Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/scenasvihkreativnih

Marketing

http://www.klub9.com/Casopis/KULT.html

http://www.klub9.com/Casopis/KULT.html


Postovani saradnici i prijatelji,

Odmah da vam saopstim da se ne radi se o novom broju SatirArt-a. :-) Radi se o necemu podjednako znacajnom za satiru, kao i za vas kao autore ili ljubitelje satiricne reci.

Naime, od Umetnicke asocijacije "Klub 9", cije je sediste u Beogradu, je stigao poziv da kao urednik SatirArt-a budem i urednik strana za satiru u novom elektronskom casopisu "Kult", koji ce biti posvecen svim vrstama umetnosti. Inace, casopis ce biti otvoren kako za vec izgradjene autore, tako i za one koji zele po prvi put da predstave svoje radove, a budu svojim kvalitetom u to ubedili urednike. Zelja pokretaca ovog casopisa je da na njegovim stranicama kljucno mesto zauzme i satira, sto samo moze doprineti njenoj vecoj popularnosti medju autorima i stvaraocima nekih drugih dela. Ovaj poziv je ujedno i priznanje svima vama koji ste uz SatirArt i koji ste bili u prethodnom periodu uz SATIR, na cemu vam se neizmerno zahvaljujem. Racunajte da ce svako u dogledno vreme biti zastupljen i u casopisu "Kult" koliko prostor bude dozvoljavao. Naravno, ako je to i vasa zelja.

Trenutno je prvi broj casopisa "Kult" u izradi, a nalazice se na sledecem linku: http://www.klub9.com/Casopis/KULT.html. Dok sve o Umetnickoj asocijaciji "Klub 9" mozete saznati na linku: http://www.klub9.com/KLUB9.html...

Do novoj javljanja sa novim vestima sa lokacije SatirArt-a budite satiricni. :-)

Pozdrav,
Vladica Milenkovic Vlajce
www.artija.net
satirart.artija.net

Post je objavljen 28.07.2008. u 13:25 sati.