Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vatrenevijesti49

Marketing

SUDAR NA ISTARSKOM IPSILONU

KANFANAR

Sinoć oko 22,30 sati u izravnom sudaru autobusa slovačkih registarskih oznaka i renault megana krapinskih registracija na Istarskom ipsilonu kod čvora Kanfanar jedna osoba je smrtno stradala. Vozač megana od siline udara ispao je iz automobila koji se zapalio ali je od težine ozljeda preminuo noćas u 23.35 u pulskoj bolnici. Njegov identitet još nije poznat.

Do sudara je došlo kada je vozač renault meganea pokušao preticati preko pune crte. Pri vraćanju na svoju prometnu traku je, zbog neprilagođene brzine, izgubio nadzor nad vozilom te udario u prednji dio autobusa, koji je dolazio iz suprotnog smjera.Na teren su izašle Vatrogasne postrojbe iz Pazina i Rovinja i Hitna medicinska pomoć. Nitko od 40 slovačkih turista nije ozlijeđen. Istarski ipsilon bio je zatvoren za promet do 2,15 sati.

Noćas oko 4 sata na dionici Jadranske magistrale u mjestu Baćina, u blizini Ploča, u sudaru kombija i automobila poginulo je dvoje ljudi. Tako crni vikend, već treći na našim prometnicama, bilježi deset poginulih. Pretprošli vikend 8 je osoba izgubilo život u prometnim nesrećama, prošlog vikenda 10, od čega čak 5 motociklista. Barkun

Post je objavljen 27.07.2008. u 13:21 sati.