Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zivotmalegimnazijalke

Marketing

Bjelolasica!!!!!!!

Yo ljudi!!!!Vratila sam se s Bjelolasice!Tamo je bilo državno do 17 i 19 godina.Po meni je trajalo kratko, samo od 20.-26.7.. Ajme bilo je pre pre pre dobro!!!Rezultat je bio solidan. Bila sam 8. nositeljica od nas 13.(8 po jačini).Naravno ja sam igrala u konkurenciji cura do 17.Ove godine na to natjecanje je došlo puno kadetkinja, zapravo, većina kadetkinja je bilo.A nedostajala su neka 'velika' juniorska imena poput Darije Grgurić, Andreje Mijatović i naravno,aktualna prvakinja Hrvatske do 15 godina i prošlogodišnja prvakinja do 17 Ivona Purgar. Tako da turnir nije baš bio na nekoj razini ali nema veze. Ja sam na kraju, uz malo sreće, završila 5. To je odličan rezultat za mene (prošle godine sam bila 9).Mislim,tj nadam se da se vraćam u formu. Igralo se 9 kola. Ja imam 2 pobjede,4 remija, 2 poraza i jedno kolo sam bila solobodna, tako da sam turnir završila sa 5 bodova od 9. Zanimljiva je činjenica da sam jedine porazre doživila od svojih klubskih kolegica, Tihane i Barbare =). Ovim putem čestitam njima na osvojenom rezultat, a pogotovo Tihani koja je osvojila 2. mjesto iako to nije njezina konkurencija.Bravo za Tihanu. Naravno,spomenut moram i svog naj naj naj naj naj frenda Juricu, koji je dijelio 3 i 4 mjesto,ali je ipak 4. To je zaista dobro mjesto zbog toga što je on igrao do 17, a njegova konkurencija je do 13 godina, heh.
I još moram čestitam Tihani što je osvojila 2. mjesto na državnom do 15, Barbari na 5. mjestu i Jurici na osvojenom 1. mjesto do 15 godina!!!!!!!!
Toliko o službenom dijelu natjecanja....sad prelazim na ''slobodno vrijeme''.
Smješteni smo bili po hotelima. Barbara, Tihana i ja smo dobili jednu veeeeeliku sobu i baš je bila odlična!!! Nismo mogle vjerovat da je smještaj tako dobar. Kad en bi imali partiju, bilo nam je dosadno i to puno vremena. Ali kad bi došlo negdje 11 sati, kad bi se svi skupili, e onda ne bi bilo ni d od dosade. Tamo sam promijenila mišljenje o nekim ljudima. Neki su me totalno razočarali, a neki su me ...ono....ne znam koju riječ da iskoristim....oduševili!!!E to je ta riječ! Oduševili! Meni je tamo bilo prekrasno! Ma da ja nisam morala ić, me nema te osobe ili tog razloga zbog kojeg bi se ja vratila!!! Stvarno mi je bilo predobro! Iako sad kad sam se vratila moram dobro razmislit o nekim stvarima jer sam totalno zbunjena.
Zadnju večer smo bili budni do pol 5, a u pol 9 je bila partija. Meni to nije baš ovisilo o ničemu, ali nekima je ovisilo o mjestu... pa se malo smatram krivom zobog toga...
Da...evo....nisam to baš spominjala, ali razmišljala sam o odustajanju od šaha. Ali sad....lol....ma nema šanse da odustanem! Da ovo sve što sad imam propuštam! Pa sad nam je najbolje!!! Ma odustajanje ne dolazi u obzir!!!Jedino što sad mogu je potrudit se još više tako da idem na što više turnira. Sad će nam počet lige, kadetska muška, ali to mi baš nije bitno jer smo već prošli kadetsku žensku tako da u finale idemo i 2. ženska seniorska. Tu ligu igramo za Liburniju i ako budemo 1. idemo u 1. ligu. Tamo smo već Tihana, Barbara i ja jednom bile,ali smo naravno ispale. Nadam se da ćemo se vratit u 1. ligu i tamo ostat.
Na poslu mi je dobro, iako sam cijelo vrijeme prehlađena. Sad u srijedu idem u Njivice na 10 dana....
To je to .....za kraj naravno moram reć.....
-->Jednom dečku sa Lošinja da pazi što radi ( nadam se da znaš u vezi koga je to, hehe)
-->O grebe.........loooool......
-->i naravno....KO U DŽAJE!!!!!!!!!!

Pusaaaaaaa i pozdrav svima.....a pogotovo.......

P.S. društvo iz kc,obavezno se plasirajte u finale kadetske lige i u 1. juniorsku!


Post je objavljen 27.07.2008. u 12:59 sati.